Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Ο μοναδικός χώρος του Yalos

Το bar-restuarant Yalos είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να βρείτε εσωτερική σας ισορροπία και γαλήνη. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την ομορφιά της γραφικής παραλίας του Έξω Γιαλού και να γίνετε μέρος αυτού του συναρπαστικού τρόπου ζωής της κοινότητάς μας.

Τελετή Γάμου & Δεξίωση δίπλα στη Θάλασσα

Το Yalos προσφέρει το τέλειο σκηνικό για μια όμορφη γαμήλια τελετή και δεξίωση πάνω στο κύμα του Αιγαίου. Η σαγηνευτική ομορφιά του τοπίου αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. To εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να οργανώσετε οποιαδήποτε εκδήλωσή όπως ακριβώς την ονειρεύεστε.

Μια αποκλειστική εμπειρία

Με μακροχρόνια εμπειρία στη δημιουργία μενού γάμου, στοχεύουμε στην δημιουργία μιας γευστικής εμπειρίας με μοναδικές γεύσεις από το νησί της Σαντορίνης. Επίσης, για το μέγιστο αισθητικό απότελέσμα, ο χώρος μπορεί να διακοσμηθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, ακολουθώντας το θέμα και τα χρώματα της επιλογής σας. Όπως επίσης, μπορείτε να επιλέξετε τη μουσική που θα "ντύσει" την εκδήλωση, τον DJ ή ένα παραδοσιακό ελληνικό συγκρότημα. Αλλά, το πιο σημαντικό, μπορείτε να οργανώσετε το γάμο ή το μπάτσελορ πάρτι σας διασφαλίζοντας την απόλυτη ιδιωτικότητα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μόνο εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Pre/After Wedding Partys

Οργανώνουμε το δείπνο πριν το γάμο ή ένα τέλειο after wedding πάρτι ακριβώς πάνω στο γιαλό με επιλεγμένη μουσική και λαχταριστά τοπικά εδέσματα.

 

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Yalos
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Ευεξία
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.