Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Εταιρικές και Ιδιωτικές Συναντήσεις στο Revellers Row

Το Revellers Row είναι τοποθετημένο στην καρδιά της κεντρικής πλατείας των Βριλησσίων και αποτελεί έναν συναρπαστικό συνδυασμό προσιτής πολυτελείας και υψηλής αισθητικής.

Ο Χώρος

Το Revellers Row εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο θα ανακαλύψετε έναν χώρο με ιδιαίτερο στυλ, άνετα καθίσματα και cozy λεπτομέρειες, επιμελώς μελετημένες για να διεγείρουν τις αισθήσεις του επισκέπτη. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως και 120 καθισμένους.

Από το ισόγειο, η μεγαλοπρεπής σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο, όπου θα συναντήσετε την εντυπωσιακά διακοσμημένη αίθουσα, ντυμένη με ζεστά χρώματα και με απρόσκοπτη θέα σε όλη την πλατεία. Η προσεγμένη αρχιτεκτονική της και η διάταξη του χώρου δημιουργούν ένα αίσθημα απομόνωσης και ιδιωτικότητας, στοιχεία που την καθιστούν ιδανική για πληθώρα κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων, όπως εταιρικές συναντήσεις, ειδικές εορταστικές περιστάσεις των 80 ατόμων ή καθιστό δείπνο έως 40 άτομα.

Εκτός όμως από τον εσωτερικό του χώρο, το Revellers Row διαθέτει έναν υπέροχο κήπο που εκτείνεται ως την πλατεία. Εδώ, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα γεύματά σας με φόντο τους ζωντανούς ρυθμούς της πλατείας.

Στο Revellers Row η εκλεπτυσμένη αισθητική του χώρου συνδυάζεται άψογα με τη γαστριμαργική εμπειρία. Το μενού προσφέρει μοναδικές γευστικές απολαύσεις, ειδικά δημιουργημένες για αυτούς που αναζητούν την ποιότητα του ευ ζην!

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Revellers Row
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Meeting
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.