Πού να Διοργανώσετε το Απόλυτο Reunion Συμμαθητών

Μια συνάντηση παλιών συμμαθητών είναι σαν να ανοίγεις ένα παλιό φωτογραφικό άλμπουμ και να βλέπεις τις σελίδες γεμάτες από αγαπημένες εικόνες. Είναι η ευκαιρία να θυμηθείς τα αστεία, τα παιχνίδια, τις περιπέτειες και τις στιγμές που σε έκαναν να γελάσεις ή ακόμη και να κλάψεις. Κάθε φωτογραφία, κάθε ανάμνηση, φέρνει ένα κομμάτι του παρελθόντος πίσω στη ζωή και δεν μπορείς παρά να χαμογελάσεις με τις απαίσιες κομμώσεις τις εποχής ή τα καθόλου κολακευτικά ρούχα, που τότε βεβαίως ήταν στη μόδα!

Ωστόσο, με τους έντονους ρυθμούς ζωής που επικρατούν, είναι δύσκολο να βρεθεί ο χρόνος για τη διοργάνωση reunion συμμαθητών. Μπορεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διευκολύνουν τη διαδικτυακή επαφή, ο προγραμματισμός, όμως, ενός τέτοιου πάρτι παραμένει μια πραγματική πρόκληση, καθώς πρέπει να προσμετρηθούν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες!

Δημιούργησε νέες αναμνήσεις

Πέρα από το να αναβιώνεις τις αναμνήσεις, το reunion είναι επίσης μια ευκαιρία να δημιουργήσεις και νέες αναμνήσεις. Καθώς μοιράζεστε τις εμπειρίες, τα όνειρα και τα σχέδια σας για το μέλλον με τους παλιούς συμμαθητές σου, δημιουργείτε νέες στιγμές που θα θυμάστε για πάντα. Και αυτές οι στιγμές θα είναι εξίσου μοναδικές και αξέχαστες όσο οι αναμνήσεις από τα παλιά χρόνια.

Αποφασίσατε, λοιπόν, να ξανασυναντηθεί όλη η τάξη μετά από πολλά χρόνια και εκτός από τον ενθουσιασμό, την ανυπομονησία ή ίσως και το αναμενόμενο άγχος, που κυριαρχούν, ένα από τα κρίσιμα ζητήματα που πρέπει να λυθούν, είναι το πού θα διοργανωθεί το reunion. Όταν οργανώνετε ένα reunion, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον αριθμό των ανθρώπων που πρόκειται να συμμετάσχουν, το budget και τις προτιμήσεις. Ανάλογα με αυτά τα κριτήρια, μπορείτε να εξετάσετε διάφορες επιλογές για το πού θα πραγματοποιηθεί το reunion:

Για τους εκλεπτυσμένους και κοσμικούς

Για αυτούς τους συμμαθητές που εκτιμούν την πολυτέλεια και την κομψότητα, ένα επόμενο reunion θα μπορούσε να γίνει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και υψηλής ποιότητας γαστρονομία θα συνεισφέρουν στη δημιουργία μιας αξέχαστης βραδιάς. Γιατί να συναντηθείτε σε ένα απλό μέρος, όταν μπορείτε να χαρίσετε λίγη λάμψη και πολυτέλεια στη συνάντησή σας; Σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, που ίσως διαθέτει κι εστιατόριο με αστέρι Michelin, έχετε την ευκαιρία να αισθανθείτε σαν αληθινοί VIP.

Για τους γευσιγνώστες

Αν το gourmet είναι το στοιχείο σας, τότε το reunion θα μπορούσε να γίνει σε μια οινοποιία για ένα wine tasting που θα ικανοποιήσει τις αισθήσεις σας και θα αναδείξει τις γευστικές σας προτιμήσεις. Αντίστοιχα, ένα food tour σε διάφορα εστιατόρια και μπαρ της περιοχής θα σας επιτρέψει να απολαύσετε μια ποικιλία γεύσεων και να ανακαλύψετε νέες γαστρονομικές εμπειρίες, ιδανικό για όσους αγαπούν να πειραματίζονται με το φαγητό και τις γεύσεις! Το καλό φαγητό και το κρασί είναι πάντα μια καλή ιδέα για ένα reunion.

Για τους Influencers

Αναζητώντας το τέλειο μέρος για ένα reunion, τίποτα δεν φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα από ένα rooftop bar ή ένα εστιατόριο με θέα στην πόλη. Με τον άνετο χώρο και τον εντυπωσιακό φωτισμό, ένα τέτοιο μέρος προσφέρει την ιδανική πλατφόρμα για τη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων και την αποτύπωσή τους στα social media. Οι influencers δεν θα μπορούσαν παρά να ενθουσιαστούν με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που μπορούν να τραβήξουν σε ένα τέτοιο μέρος. Με το φως των φώτων της πόλης να λάμπει πάνω τους, μπορούν να αιχμαλωτίσουν την ατμόσφαιρα και το στυλ του reunion τους. Και φυσικά, με τις φωτογραφίες τους να ξεχωρίζουν στο feed των social media, δεν θα υπάρχει τρόπος να μην εντυπωσιάσουν τους followers τους. Παρέα, μουσική, χορός και ατελείωτο γέλιο! Και τώρα είναι η στιγμή να αναβιώσουμε όλες αυτές τις αναμνήσεις με selfies! Κάντε tag τους φίλους σας, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και ας ξαναζήσουμε όλο τον ενθουσιασμό και την ενέργεια της 5ημέρης!

Ψάχνετε για μια εναλλακτική δραστηριότητα που θα διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει ούτε στοιχείο αμηχανίας, ούτε νευρικότητα; Αυτή η ιδέα είναι για εσάς!

myvenue-reunion συμμαθητών myvenue-reunion συμμαθητών
Για τους εναλλακτικούς

Για τους φίλους που αγαπούν τις δραστηριότητες και για μικρότερο αριθμό συμμετεχόντων, μια εξαιρετική ιδέα είναι να οργανώσετε δραστηριότητες που απαιτούν μεγαλύτερη ομαδική αλληλεπίδραση. Ένα escape room μπορεί να είναι μια συναρπαστική επιλογή, όπου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν γρίφους και να δραπετεύσουν εντός ενός χρονικού ορίου. Μπορείτε ακόμα να αναβιώσετε την αίσθηση των διαλειμμάτων στο σχολείο, τότε που τσακωνόσαστε για τον καλύτερο παίκτη και ζητοκραυγάζετε με ενθουσιασμό σε κάθε νίκη! Στο τέλος, αφού βγάλετε τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες κι έχει “σπάσει ο πάγος” μπορείτε να συνεχίσεται σε κάποιο εστιατόριο μπαρ ή ακόμη και κλαμπ, για κουβέντα, χορό και διασκέδαση!

Ένα reunion δεν είναι απλά μια συνάντηση. Είναι μια ευκαιρία να συνδεθείς με την παλιά σου παρέα, να αναπολήσετε κοινές αναμνήσεις και να απολαύσετε τη συντροφιά των ανθρώπων που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ανακαλύπτεις πώς έχει αλλάξει ο καθένας, πώς έχουν εξελιχθεί οι ζωές σας. Κάποιοι μπορεί να έχουν αλλάξει επαγγελματικά μονοπάτια, άλλοι μπορεί να έχουν αποκτήσει οικογένεια, ενώ άλλοι ενδέχεται να έχουν περάσει από πολλές περιπέτειες και εμπειρίες. Και μέσα από αυτή τη σύνδεση με το παρελθόν, δημιουργείτε ένα δίκτυο ανθρώπων και αναμνήσεων που θα σας συντροφεύει για πάντα. Διαλέξτε τον κατάλληλο χώρο με βάση τα κριτήρια που θέλετε να πληροί, βάλτε την καλή σας διάθεση και απολαύστε τη βραδιά σας!

Σχετικά άρθρα
Post Thumbnail
VIP Εκδηλώσεις σε Σκάφος
Post Thumbnail
Πώς να Διοργανώσετε το πιο Πετυχημένο Εταιρικό Retreat