Αλκυονίς

capacity 50 - 150 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Αλκυονίς

Το «Αλκυονίς» είναι ένα γρήγορο, ευέλικτο και άνετο σκάφος, ιδανικό για ημερήσιες κρουαζιέρες μικρού και μεσαίου μεγέθους γκρουπ.

Το πρόγραμμα και οι υπηρεσίες κάθε κρουαζιέρας σχεδιάζονται με βάσει τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη. Μια ημερήσια κρουαζιέρα μπορεί να περιλαμβάνει επίσκεψη ενός ή περισσοτέρων δημοφιλών νησιών κοντά στην Αθήνα όπως η Αίγινα, ο Πόρος ή η Ύδρα, καθώς επίσης και εναλλακτικών αλλά εξίσου ενδιαφερόντων προορισμών όπως το Κανάλι της Κορίνθου, η Επίδαυρος, το Αγκίστρι, το ακατοίκητο νησάκι της  Μονής, οι Σπέτσες. Μια βραδινή κρουαζιέρα συνήθως συνδυάζει δείπνο και διασκέδαση εν πλω με αργή πλεύση κατά μήκος των ακτών της Αττικής.

Με στόχο να μετατρέψουμε μια απλή θαλάσσια περιήγηση σε αξέχαστη εμπειρία, οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά από υπηρεσίες όπως πλούσια γεύματα  εν πλω ή στους τόπους επίσκεψης, ψυχαγωγικά προγράμματα, ομαδικά παιχνίδια στο πλοίο ή σε παραλίες, θαλάσσια σπορ, ξεναγήσεις κ.α.

Προσφέρονται επίσης ολοκληρωμένες λύσεις για εταιρικές δραστηριότητες, που συνδυάζουν την εκπαίδευση και την ομαδικότητα με πολλή διασκέδαση στα πλαίσια μια ημερήσιας κρουαζιέρας.

Τo πλοίo αναχωρεί από την μαρίνα Ζέας στον Πειραιά ή την περιοχή της Βουλιαγμένης, κατ’ επιλογή των πελατών.

Παροχές χώρου
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Αλκυονίς
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Ημερήσια Κρουαζιέρα
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.