Αργιθέα Winery

capacity 100 - 500 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Το Κτήμα Αργιθέα Winery

Τυλιγμένο στην αγκαλιά ενός παλιού αμπελώνα, στην Κάντζα, το Κτήμα Αργιθέα Winery σάς υποδέχεται στον καταπράσινο κήπο του για να απογειώσει τις στιγμές σας.

Στρωμένο με γκαζόν, με μια εντυπωσιακή πισίνα που φωτίζεται ειδυλλιακά μόλις δύσει ο ήλιος, το Κτήμα Αργιθέα χωρητικότητας 500 ατόμων σε καθιστό γεύμα αποτελεί το φόντο για τη γιορτή σας. Η γλυκιά και φιλική διάθεση των ιδιοκτητών θα σας κάνει να νιώσετε άνετα από την πρώτη στιγμή, ενώ το κεντρικό κτίριο μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα φιλόξενο σπίτι, ίσως και στο εξοχικό σας, και όχι σε έναν ψυχρό και απρόσωπο χώρο εκδηλώσεων.

Οι όμορφες πέργκολες, που στεγάζουν το χώρο γύρω από την εντυπωσιακή πισίνα, δεν χαλάνε σε καμία περίπτωση τα σχέδιά σας σε περίπτωση κακοκαιρίας. Ο ειδικός φωτισμός, η ηχητική κάλυψη και μία λίστα παροχών όπως το άνετο πάρκινγκ, η εύκολη πρόσβαση και ο χώρος για την προετοιμασία της νύφης δημιουργούν τις προϋποθέσεις για διασκέδαση χωρίς περιορισμό ώρας. Το πανέμορφο εκκλησάκι της Παναγιάς Μισοσπορίτισσας σας δίνει τη δυνατότητα για την τέλεση του μυστηρίου της βάπτισης ή του γάμου ακριβώς δίπλα στον παραμυθένιο χώρο της εκδήλωσης.

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Βρεφικές Κούνιες
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Αργιθέα Winery
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.