Ελληνικός Ιππικός Όμιλος

capacity 40 - 350 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Ελληνικός Ιππικός Όμιλος

O Ελληνικός Ιππικός Όμιλος είναι ο αρχαιότερος όμιλος αθλητικής ιππασίας στην Ελλάδα (έτος ιδρύσεως 1931) με σκοπό την καλλιέργεια του αθλήματος και του φιλίππου πνεύματος.
Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, είναι ένας συνδυασμός ιππικής παράδοσης και σύγχρονων υποδομών σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας. Είναι χώρος που έχει ανακηρυχθεί διατηρητέος όπως και η χρήση του, συγχρόνως όμως πλήρης σε οπτικοακουστικό και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό ικανός να εξυπηρετήσει κάθε είδους εκδήλωση από παιδικό πάρτι και ξεχωριστές γαμήλιες δεξιώσεις έως ξέφρενα πάρτι και εταιρικές συναντήσεις υψηλών προδιαγραφών.

Ο Χώρος

Ο επισκέπτης χάνεται μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον και απολαμβάνει ένα διαφορετικό χωροχρόνο σε απόσταση αναπνοής από τους απαιτητικούς καθημερινούς ρυθμούς. Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος διαθέτει δύο υπέροχες αίθουσες το «Πέτρινο» όπου η αριστοτεχνική χρήση της πέτρας και του ξύλου δένει αρμονικά με το περιβάλλον και το «Αίθριο» με υπέροχη θέα στον κήπο και στο ιπποδρόμιο, με δυνατότητα ανοιγόμενης οροφής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Και τους δύο χώρους πλαισιώνει ένα ευρύχωρο μοναδικά διακοσμημένο φουαγιέ με μαρμάρινο τζάκι τονίζοντας την αίγλη μιας άλλης εποχής. Ακριβώς δίπλα και κάτω από πανύψηλα δέντρα ένας υπέροχος κήπος το «Garden» ξεδιπλώνεται γεμάτος χρώματα και αρώματα.
Με χωρητικότητα από 40 έως 350 άτομα σας περιμένει να τον ανακαλύψετε!

Παροχές χώρου
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Δραστηριότητες Ενίσχυσης Ομάδας
Service Icon Καρέκλες Συνεδρίων
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Ελληνικός Ιππικός Όμιλος
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Meeting
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Παιδικά πάρτι
Σεμινάριο
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.