Ελληνικός Ιππικός Όμιλος

capacity 40 - 350 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

O Ελληνικός Ιππικός Όμιλος είναι ο αρχαιότερος όμιλος αθλητικής ιππασίας στην Ελλάδα (έτος ιδρύσεως 1931) με σκοπό την καλλιέργεια του αθλήματος και του φιλίππου πνεύματος.
Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, είναι ένας συνδυασμός ιππικής παράδοσης και σύγχρονων υποδομών σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας. Είναι χώρος που έχει ανακηρυχθεί διατηρητέος όπως και η χρήση του, συγχρόνως όμως πλήρης σε οπτικοακουστικό και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό ικανός να εξυπηρετήσει κάθε είδους εκδήλωση από παιδικό πάρτι και ξεχωριστές γαμήλιες δεξιώσεις έως ξέφρενα πάρτι και εταιρικές συναντήσεις υψηλών προδιαγραφών.
Ο επισκέπτης χάνεται μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον και απολαμβάνει ένα διαφορετικό χωροχρόνο σε απόσταση αναπνοής από τους απαιτητικούς καθημερινούς ρυθμούς.
Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος διαθέτει δύο υπέροχες αίθουσες το «Πέτρινο» όπου η αριστοτεχνική χρήση της πέτρας και του ξύλου δένει αρμονικά με το περιβάλλον και το «Αίθριο» με υπέροχη θέα στον κήπο και στο ιπποδρόμιο, με δυνατότητα ανοιγόμενης οροφής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Και τους δύο χώρους πλαισιώνει ένα ευρύχωρο μοναδικά διακοσμημένο φουαγιέ με μαρμάρινο τζάκι τονίζοντας την αίγλη μιας άλλης εποχής. Ακριβώς δίπλα και κάτω από πανύψηλα δέντρα ένας υπέροχος κήπος το «Garden» ξεδιπλώνεται γεμάτος χρώματα και αρώματα.
Με χωρητικότητες από 40 έως 350 άτομα σας περιμένει να τον ανακαλύψετε!
Η εταιρεία HRC Events και ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Μπερλής με αστείρευτη γνώση και χρόνια εμπειρίας στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων σας εγγυώνται την παροχή ολοκληρωμένων και επαγγελματικών υπηρεσιών στο πνεύμα του «One Stop to Excellence».

Παροχές χώρου
Τοποθεσία
Ελληνικός Ιππικός Όμιλος
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Εταιρικό Event
Γάμος
Συνέδριο
Σεμινάριο
Meeting
Παιδικά πάρτι
Βάπτιση
Δεξίωση
0-50
50-100
100-200
200-500
500+
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.