Κτήμα Epavlis

capacity 20 - 1500 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο τοπίο, σε ένα χώρο συνολικής έκτασης 32 στρεμμάτων, όπου η φύση φλερτάρει με την πολυτέλεια, σας περιμένει το κτήμα EPAVLIS καθόλα έτοιμο για να φιλοξενήσει κάθε είδους προσωπική ή επαγγελματική σας εκδήλωση. Το γραφικό ξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, ο ρομαντικός φωτισμός, οι κοκοφοίνικες, η πισίνα και η φυσική ομορφιά θα σας μεταφέρουν σε ένα ονειρικό σκηνικό μόλις μια ανάσα από το θόρυβο της πόλης.

Το κτήμα Epavlis διαθέτει τον χώρο Gold Hall,, υψηλής αισθητικής με πανοραμική θέα και φόντο την αριστοκρατική έπαυλη του κτήματος. Για τους χειμερινούς μήνες, η Gold Hall διαθέτει κλειστή μαρμάρινη αίθουσα, με ενδοδαπέδια θέρμανση και τζάκι χωρητικότητας εκατό ατόμων.
Yπάρχει επίσης ο ανοιχτός χώρος του Silver Hall που μπορεί να κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα. Για την κάλυψη των προσκεκλημένων σε περίπτωση κακοκαιρίας, το κτήμα διαθέτει ένα χώρο υψηλής αισθητικής που καλύπτεται περιμετρικά με τζαμαρίες.
Οι επαγγελματικές prive συναντήσεις σας, πραγματοποιούνται σε prive αίθουσα χωρητικότητας μέχρι είκοσι ατόμων με εντυπωσιακό τζάκι.

Παροχές χώρου
Service Icon Wi - Fi
Service Icon Πισίνα
Service Icon Χώρος στάθμευσης
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Κτήμα Epavlis
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Εταιρικό Event
Γάμος
Πάρτι
Βάπτιση
Δεξίωση
0-50
50-100
100-200
200-500
500+
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.