Κτήμα Epavlis

capacity 20 - 1500 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Κτήμα Epavlis

Περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο τοπίο, σε ένα χώρο συνολικής έκτασης 32 στρεμμάτων, όπου η φύση φλερτάρει με την πολυτέλεια, σας περιμένει το κτήμα EPAVLIS καθόλα έτοιμο για να φιλοξενήσει κάθε είδους προσωπική ή επαγγελματική σας εκδήλωση. Το γραφικό ξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, ο ρομαντικός φωτισμός, οι κοκοφοίνικες, η πισίνα και η φυσική ομορφιά θα σας μεταφέρουν σε ένα ονειρικό σκηνικό μόλις μια ανάσα από το θόρυβο της πόλης.

Το κτήμα Epavlis διαθέτει τον χώρο Gold Hall, υψηλής αισθητικής με πανοραμική θέα και φόντο την αριστοκρατική έπαυλη του κτήματος. Για τους χειμερινούς μήνες, η Gold Hall διαθέτει κλειστή μαρμάρινη αίθουσα, με ενδοδαπέδια θέρμανση και τζάκι χωρητικότητας εκατό ατόμων.
Yπάρχει επίσης ο ανοιχτός χώρος του Silver Hall που μπορεί να κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα. Για την κάλυψη των προσκεκλημένων σε περίπτωση κακοκαιρίας, το κτήμα διαθέτει ένα χώρο υψηλής αισθητικής που καλύπτεται περιμετρικά με τζαμαρίες.
Οι επαγγελματικές prive συναντήσεις σας, πραγματοποιούνται σε prive αίθουσα χωρητικότητας μέχρι είκοσι ατόμων με εντυπωσιακό τζάκι.

Παροχές χώρου
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Πισίνα
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Κτήμα Epavlis
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.