Κτήμα Ηλίου Πέτρα

capacity 50 - 500 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Το Κτήμα Ηλίου Πέτρα

Το Κτήμα Ηλίου Πέτρα βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της περιοχής του Μαρκόπουλου (θέση Μερέντα), τριγυρισμένο από έναν εντυπωσιακό ελαιώνα, με απεριόριστη θέα στα Μεσόγεια. Διαθέτει τρεις αυτόνομους χώρους («Ήλιος», «Πέτρα», «Πύργος»που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 500 άτομα και να διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις αισθητικές και πρακτικές απαιτήσεις της πιο ξεχωριστής μέρας της ζωής σας.

Ο χώρος έχει διαμορφωθεί με υψηλή αισθητική αλλά και γνώμονα το σεβασμό στο φυσικό τοπίο, ενώ η ποικιλομορφία που προσφέρει μας παρέχει τη δυνατότητα να καλύψουμε διαφορετικές προτιμήσεις και να δημιουργήσουμε ξεχωριστά σκηνικά, μοναδικά προσαρμοσμένα στη δική σας αισθητική. Με ξύλο και πέτρα, παίζοντας με το φως με τη βοήθεια artistic κρυφών φωτισμών, αλλά και με τις εξαιρετικές συνθέσεις με κεριά φτιάχνουμε μοναδικούς στολισμούς για να ντύσουν το γάμο σας.

Ο «Πύργος»είναι ένας χώρος μοναδικής αισθητικής. Στη σκιά του πέτρινου πύργου, κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο για το ξεχωριστό θέαμα που προσφέρει όσο και για την σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και το μεράκι που μαρτυρά η αισθητικά άρτια κατασκευή του. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 500 άτομα.

Πίσω από το Αρχοντικό, ο «Ήλιος» είναι ένα μπαλκόνι στα Μεσόγεια με πανοραμική θέα, που συνεπαίρνει τόσο με το μαγευτικό του ηλιοβασίλεμα, όσο και με τα φωτάκια που λαμπυρίζουν στο βάθος του ορίζοντα. Ο «Ήλιος» μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 250 άτομα.

Η «Πέτρα»έχει μια πιο minimal αισθητική που συνδυάζει το κλασσικό με το σύγχρονο, αφήνοντας τη φύση να εντυπωσιάσει με τη μοναδική της ομορφιά. Το μεγάλο bar και τα καθίσματα από ξύλο δένουν αρμονικά με το φυσικό ξύλο της περίφραξης και τα δέντρα, ο καταρράκτης με το τρεχούμενο νερό προσθέτει το υγρό στοιχείο στο τοπίο, ενώ κάτω από τα δέντρα δημιουργούνται ήσυχες γωνιές για να φιλοξενήσουν μοναδικές στιγμές, κάτω από το φως των κεριών και με τους ιδιαίτερους τόνους του artistic φωτισμού. Στα τρία επίπεδα αυτού του χώρου μπορούν να φιλοξενηθούν  μέχρι 350 άτομα.

Η πιο όμορφη μέρα της ζωής σας στημένη σαν παραμύθι από το Κτήμα Ηλίου Πέτρα!

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διανυκτέρευση
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Φωτογράφιση / Κινηματογράφηση
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Κτήμα Ηλίου Πέτρα
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.