Κτήμα Λιάκος

capacity 50 - 280 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Το Κτήμα Λιάκος

Το κτήμα Λιάκος βρίσκεται στα Σπάτα, μέσα σε μια έκταση 10 στρεμμάτων, ανάμεσα σε πλούσιους μεσογειακούς αμπελώνες, ψηλά κυπαρίσσια και ελιές. Συνδυάζοντας την απόλυτη αρμονία με την υψηλή αισθητική, ο εξωτερικός χώρος αποτελεί την ιδανική επιλογή για κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις. Η λιτότητα, η δυναμική του ταυτότητα και η διακριτική πολυτέλεια συνθέτουν ένα σκηνικό, όπου το παλαιό έρχεται να δέσει με το νέο μέσα σε ένα χώρο που σέβεται το περιβάλλον, την άψογη αισθητική και τη μοναδικότητα. Με πολλή αγάπη, προσωπική φροντίδα και μακροχρόνια γνώση και εμπειρία στον χώρο της διοργάνωσης σας προσκαλούμε να ζήσετε μια μαγευτική βραδιά στο κτήμα μας.

 

Υπηρεσίες

Το κτήμα Λιάκος μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό οποιασδήποτε εκδήλωσης και να σας προτείνει ποιοτικές λύσεις ή να σας βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες ανάλογα με αυτό που σχεδιάζετε. Οι έμπειροι συνεργάτες μας στον τομέα του catering μπορούν να διαμορφώσουν ένα ξεχωριστό μενού με υψηλές προδιαγραφές ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Παρομοίως, η εταιρεία παροχής υπηρεσιών DJ, προσφέρει τεχνολογικό επαγγελματικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών που μπορούν να εξυπηρετήσουν και τις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις παρέχοντας συστήματα προηγμένης τεχνολογίας.


Γάμος

Η σωστή επικοινωνία και ο επαγγελματισμός είναι βασικά κριτήρια για την σωστή εκτέλεση μιας γαμήλιας δεξίωσης. Το κτήμα Λιάκος υπόσχεται να σας βοηθήσει στον σχεδιασμό και στην διαχείρηση μιας τόσο σημαντικής ημέρας με την σημασία και την χαρά που της αρμόζει. Η ομάδα διακόσμησης είναι έτοιμη να εμπνευστεί και να υλοποιήσει τις ιδέες σας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και πλούσιες θεματικές για το κτήμα, την εκκλησία, τα προσκλητήρια ακόμα και για το bachelor πάρτυ σας!


"Πράσινος Γάμος"

Το κτήμα Λιάκος επικροτεί την απόφαση πολλών πλέον ζευγαριών να κάνουν μια δεξίωση με οικολογικό χαρακτήρα και μπορεί να στηρίξει την υλοποιήση αυτής της ιδέας. Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί σας αυτό το θέμα που τόσο πολύ αγαπάμε! Ένας eco-friendly γάμος μπορεί να έχει διάφορες εκδοχές. Μπορούμε να περιορίσουμε σε μεγάλο βαθμό την κατανάλωση ενέργειας, τη δημιουργία υπολειμμάτων ή να αντικαταστήουμε τα μη ανακυκλώσιμα προϊόντα με βιώσιμα υλικά μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε ζευγαριού.

Βάπτιση

Θεματικές με ζώα, λουλούδια, καρτούν και ότι άλλο φαντάζεστε μπορούν να υλοποιηθούν από την ομάδα διακόσμησης και στολισμού του κτήματος δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για την βάπτιση του παιδιού σας. Συνεργάτες ανιματέρ μπορούν να αναλάβουν την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων με δημιουργική απασχόληση, κουκλοθέατρο και άλλες ασχολίες που ευχαριστούν τα παιδιά δίνοντας σε εσάς και τους καλεσμένους σας τον χρόνο να απολαύσετε αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα με φίλους και συγγενείς.


Εταιρική Εκδήλωση

Το κτήμα Λιάκος έχει την δυνατότητα να προσφέρει έναν εναλλακτικό χώρο για την διεξαγωγή κάποιας εταιρικής εκδήλωσης. Από ένα διαφορετικό lunch break ή dinner ανάμεσα στους αμπελώνες μπορεί να στηρίξει μέχρι και μια δεξίωση με συνεργάτες, ένα πάρτι για το προσωπικό σας ή μια τελετή ανάλογα με την περίσταση.

 

 

Παροχές χώρου
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Πισίνα
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Κτήμα Λιάκος
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Ευεξία
Πάρτι
Σεμινάριο
Συναυλία
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.