Κτήμα Μυρρινούς

capacity 300 - 350 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Το Κτήμα Μυρρινούς

Το Κτήμα Μυρρινούς είναι διαμορφωμένο σε τέσσερα κυρίως επίπεδα σε έναν χώρο 17 στρεμμάτων στους πρόποδες του όρους Μερέντα στο Μαρκόπουλο Αττικής, δίπλα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας. Το όνομα του χώρου εμπνεύστηκε από την ονομασία του Αρχαίου Δήμου, στον οποίο άνηκε η περιοχή και προέρχεται από το φυτό «μύρτος» ή μυρτιά. H ονομασία της περιοχής ως «Μερέντας», με την οποία έχει ταυτιστεί πλέον ο δήμος αποτελεί παραφθορά του αρχικού ονόματος. Η φυσική θέση του χώρου προσφέρει άπλετη θέα στον κάμπο των Μεσογείων.

Ελιά

Το πρώτο επίπεδο αποτελεί έναν καταπράσινο χώρο ενός στρέμματος, στον οποίο δεσπόζει η εντυπωσιακή υπεραιωνόβια ελιά πλαισιωμένη από πανέμορφα πεύκα. Το επίπεδο αυτό μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 400 καθιστά άτομα.

Λόγω της εντυπωσιακής του έκτασης, ο χώρος χρησιμοποιείται επίσης για παιδικά πάρτυ, καθώς μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε έναν τεράστιο πολύχρωμο παιδότοπο!

Πρώτο Επίπεδο

Το πρώτο επίπεδο του κτήματός μας καλύπτει μια έκταση μισού στρέμματος και έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει δεξιώσεις έως 400 καθιστών ατόμων. Παράλληλα υπάρχει κατάφυτος, πλακόστρωτος χώρος για την υποδοχή των καλεσμένων, το βιβλίο ευχών σας, cocktail bar ή οποιαδήποτε άλλη ευφάνταστη εγκατάσταση.

Στεγασμένος Χώρος

O υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής στεγασμένος χώρος του κτήματος, πλαισιώνεται από υπέροχα φωτισμένες πετρόχτιστες επιφάνειες και ένα εντυπωσιακής κατασκευής στέγαστρο. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 400 καλεσμένους και υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους χώρους για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. O χώρος μας είναι ελαφρώς υπερυψωμένος σε σχέση με το εξωτερικό περιβάλλον και με πανοραμική θέα σε όλο το κτήμα. Με τον τρόπο αυτό παρέχεται προστασία από τις καιρικές συνθήκες χωρίς να χάνεται η σύνδεση με το κτήμα και το φυσικό τοπίο.

Το Εκκλησάκι

Εντός του χώρου μας λειτουργεί το γραφικό πετρόχτιστο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Το πλακόστρωτο προαύλιο παραπέμπει σε πλατεία χωριού και λόγω της θέσης προσφέρει πανοραμική θέα στον κάμπο των Μεσογείων.

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Laptop
Service Icon Βρεφικές Κούνιες
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διανυκτέρευση
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Κτήμα Μυρρινούς
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Ευεξία
Παιδικά πάρτι
Σεμινάριο
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.