Κτήμα Πήγασος

capacity 200 - 1000 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Το Κτήμα Πήγασος

Μέσα σε ένα ποιητικό τοπίο με αμφιθεατρικά θέα που κόβει την ανάσα μαζί με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ελβετική ταυτότητα, το κτήμα Πήγασος σας καλωσορίζει σε ένα χώρο που μπορείτε να εκφράσετε τα όνειρα σας.
Με την είσοδο στον χώρο μας θα συναντήσετε μια σύνθεση φυτών και τοπίου που το νερό με την φύση δημιουργούν την τέλεια αρμονία στις γωνίες χαλάρωσες που προσφέρει το κτήμα μας.

Ο εξωτερικός χώρος και ο κήπος, σχεδιασμένα σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, συνθέτουν μωσαϊκό από χρώματα και αρώματα, φυτά, λουλούδια και βότανα. Η κάθε γωνιά του κτήματος είναι και µια καινούργια εικόνα. Τα χρώματα παίζουν µε τις αντιθέσεις του νερού της πισίνας, το πράσινο του απέραντου κήπου και το καφέ του ξύλου που αγκαλιάζει ζεστά τον εξωτερικό χώρο. Με φόντο το ελβετικό σαλέ αλλά και τον ειδυλλιακό φωτισμό ένα ρομαντικό σκηνικό για αξέχαστες μεθυστικές βραδιές γεννιέται. Παρέχει μοναδικές στιγμές και είναι η ιδανική τοποθεσία για διοργάνωση γάμων, βαφτίσεων, εταιρικών events και cocktail parties.

 Έχει εύκολη πρόσβαση, και φυσικά στην είσοδο του κτήματος μας υπάρχει άνετο parking με χωρητικότητα 300 θέσεων όπου μπορείτε να μεταβείτε πολύ εύκολα σε όλους τους χώρους του κτήματος μας. Το έμπειρο προσωπικό θα φροντίσει για όλα τα υπόλοιπα καθώς και για τη φύλαξη των οχημάτων σας. Θα μας βρείτε σε ένα πολύ κεντρικό σημείο πάνω στη λεωφόρο Αθηνών Σουνίου 500 μέτρα από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας.

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Πισίνα
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Κτήμα Πήγασος
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.