Κτήμα Ρόδον

capacity 280 - 800 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Το Κτήμα Ρόδον

Το Κτήμα Ρόδον - γνωστό και ως Κτήμα Τριανταφυλλίδη - είναι ένας ανακαινισμένος χώρος ιδανικά διαμορφωμένος για εταιρικές εκδηλώσεις και δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων.

Ο εξωτερικός χώρος, όπως έχει διαμορφωθεί, μπορεί να φιλοξενήσει υπαίθριες εκδηλώσεις χωρητικότητας μέχρι 480 ατόμων σε καθιστή διάταξη και μέχρι 800 ατόμων σε διάταξη cocktail. Οι καλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να αισθάνονται την πολυτέλεια της απλότητας και να κυκλοφορούν ανάμεσα σε πεύκα, ελιές, εσπεριδοειδή και πολύχρωμα παρτέρια.

Ο εσωτερικός χώρος καθορίζεται από την αίθουσα, φροντισμένη με γούστο υψηλών προδιαγραφών: σωστός εξαερισμός, κατάλληλη θερμοκρασία από σύγχρονο σύστημα ψύξης - θέρμανσης και επαγγελματικός ηχητικός εξοπλισμός ικανός να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις σε όλο τον χώρο. Η αίθουσα έχει δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 280 ατόμων σε καθιστή διάταξη και έως 500 ατόμων σε διάταξη cocktail. Ο ιδιαίτερος χώρος για το μπουφέ, σας προσφέρει τη δυνατότητα να τον διακοσμήσετε όπως εσείς επιθυμείτε ανάλογα με το ύφος και το θέμα που θα επιλέξετε.

Το εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού που βρίσκεται στο κτήμα, είναι πραγματικά μία ρομαντική πρόταση για να ανταλλάξετε όρκους αγάπης και ιδανική ιδέα να συνδυάσετε το γάμο σας με τη βάπτιση του μωρού σας ή ακόμα και με τη δεξίωσή σας σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

Υπηρεσίες

Το Κτήμα Ρόδον αναλαμβάνει οποιαδήποτε κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση, γαμήλια δεξίωση, βάπτιση, παιδικό πάρτυ, επέτειο, δεξίωση cocktail, συνεστίαση και χορό ενηλίκων, συγκέντρωση για φιλανθρωπικό σκοπό, παρουσίαση προϊόντων, φωτογραφίσεις, επιδείξεις, τηλεοπτικές ή διαφημιστικές παραγωγές και κάθε άλλη εκδήλωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Παροχές χώρου
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Laptop
Service Icon Video Wall
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Γραμματειακή Yποστήριξη
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διανυκτέρευση
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Επαγγελματικός Ασύρματος Οπτικοακουστικός Εξοπλισμός
Service Icon Καρέκλες Συνεδρίων
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Φωτογράφιση / Κινηματογράφηση
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Κτήμα Ρόδον
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Ευεξία
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Σεμινάριο
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.