Κτήμα Τριτσιμπίδα

capacity 50 - 1500 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Κτήμα Γάμου Τριτσιμπίδα 

Το Κτήµα Τριτσιµπίδα ήρθε για να παντρέψει την παράδοση και την ιστορία µε την γοητεία και την µαγεία ενός ειδυλλιακού χώρου υψηλής αισθητικής.

Το κτήµα έκτασης 22 στρεµµάτων φιλοξενεί τα τελευταία επτά χρόνια τις πιο ξεχωριστές γαµήλιες δεξιώσεις. Σε µικρή απόσταση από τον Πύργο και την Αρχαία Ολυµπία, η πρόσβαση γίνεται εύκολη µέσω των εθνικών οδών Πύργου-Αρχαίας Ολυµπίας και Πύργου-Κυπαρισσίας.

Η λειτουργικότητα του κτήµατος προσφέρει την δυνατότητα επιλογής ανάµεσα σε δύο διαφορετικά επίπεδα ανάλογα µε τις απαιτήσεις της εκδήλωσης. Ο µαγευτικός χώρος της πισίνας σε συνδυασµό µε την πέτρινη κατασκευή δεσπόζουν στο υψηλότερο επίπεδο του κτήµατος και αποτελούν το ιδανικότερο µέρος για το welcome drink ή ακόµα και για µικρές δεξιώσεις.

Το εκπληκτικό σκηνικό του ελαιώνα που ξεχύνεται µπροστά από το πέτρινο σπίτι του Τριτσιµπίδα, όπου αποτελεί τον κυρίως χώρο της δεξίωσης µε δυνατότητα εξυπηρέτησης 1500 ατόµων σε cocktail και 1200 σε καθιστό δείπνο. Ενώ ο συνδυασµός της καλαίσθητης πίστας (55 cm2) µε τις πέτρινες καµάρες γίνεται ένα µε το περιβάλλον έτοιµη να σφραγίσει το πιο διασκεδαστικό κοµµάτι της βραδιάς.

Οσο για το µενού της εκδήλωσής σας, διαµορφώνεται ανάλογα µε τις ανάγκες κι απαιτήσεις σας. Αυτό που σίγουρα µπορούµε να σας εγγυηθούµε είναι ότι θα εντυπωσιάσουµε µε τις γεύσεις, την ποικιλλία και την αφθονία του γεύµατος, του κρασιού και των ποτών ακόµα και τον πιο απαιτητικό σας καλεσµένο.

Το κτήµα Τριτσιµπίδα επίσης συνεργάζεται µε τους καλύτερους επαγγελµατίες στο είδος τους και σας προτείνει τις πιο ξεχωριστές προτάσεις για να κάνετε αξέχαστες τις πιο όµορφες στιγµές σας.

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Πισίνα
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φωτογράφιση / Κινηματογράφηση
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Κτήμα Τριτσιμπίδα
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.