Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

To ιστιοπλοϊκό μήκους 53 μέτρων θέτει νέα πρότυπα για τα Sailing Yachts.

Μέχρι και 50 επιβάτες μπορούν να φιλοξενηθούν σε 24 άρτια εξοπλισμένες καμπίνες, όλες με ιδιωτικό μπάνιο.
Η προσωπική εξυπηρέτηση από το φιλικό προσωπικό του Panorama, θα μπορούσε να ξεπεράσει και τις υψηλότερες προσδοκίες σας.

Κατά την υποδοχή η/ο οικοδέσποινα/οικοδεσπότης θα σας ετοιμάσει το αγαπημένο σας κοκτέιλ σε ένα από τα μπαρ του Panorama.

Θα μπορείτε να απολαύσετε στον ευρύχωρο και όμορφα διακοσμημένο χώρο της τραπεζαρίας το πρωινό σας ή και το δείπνο σας σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό. Η εκλεκτή του κουζίνα είναι ένα ακόμα προτέρημα του σκάφους.
Κάθε μέρα θα σας προσφέρει νέα τοπία και νέες εμπειρίες... Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να επισκεφθείτε τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Διευθυντή του σκάφους, καθώς και να δοκιμάσετε θαλάσσιο σκι, τζετ-σκι, windsurfing ή κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε ένα νέο λιμάνι κάθε βράδυ και να απολαύσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει το κάθε ένα. Κατά την παραμονή σας στο Panorama, o πιο προηγμένος τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός θα σας δώσει τη δυνατότητα να έρχεστε σε επαφή με το σπίτι σας ή τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Τόσο η τραπεζαρία όσο και η βιβλιοθήκη μπορούν να μετατραπούν σε αίθουσες συσκέψεων, όπου οπτικοακουστικός εξοπλισμός και ένας προσωπικός υπολογιστής θα βρίσκεται στη διάθεσή σας.

Είτε η επιλογή σας είναι η χαλάρωση ή τα επαγγελματικά σας, σας καλωσορίζουμε σε μια απαράμιλλη εμπειρία πάνω στο Panorama!

SPECIFICATIONS

LOA 53m

Beam 12m

Draft 5m

Engines 2 x 500 hp MAN

Crusing Speed 24 knots

Number of Cabins 25 all en-suite

Number of Crew 14

ACCOMMODATION

24 guest cabins(9-14 square metres) with double or twin bed arrangement (2 cabins with possibility of 3rd bed) with en suite bathroom, individually controlled air conditioning, radio and telephone.
- Guest WC

TENDERS + WATER TOYS

Skiboat with water skis, jetskis, windsurf boards, snorkeling gear and swimming platform.

Παροχές χώρου
Service Icon Wi - Fi
Service Icon Παγκάκια & καναπέδες
Service Icon Δραστηριότητες ενίσχυσης ομάδας
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Panorama M/S
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Εταιρικό Event
0-50
50-100
100-200
200-500
500+
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.