Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Η Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων είναι ένας βιομηχανικός χώρος που έχει διαμορφωθεί παράλληλα σε πολυδύναμο χώρο πολιτισμού αποτελώντας έναν ακόμη πόλο πολιτιστικής έλξης της σύγχρονης Αθήνας.

Στεγάζεται στο παλιό εργοστάσιο Φωταερίου συνολικής έκτασης 30 περίπου στρεμμάτων, γνωστό ως Γκάζι, δίπλα στον Κεραμεικό και κοντά στην Ακρόπολη. Η σταδιακή μεταμόρφωσή της σε κέντρο φιλοξενίας εκδηλώσεων ποικίλου ενδιαφέροντος, δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγηθεί σε ένα χώρο γεμάτο εικόνες, γνώσεις, και συναισθήματα. Η γοητεία μιας άλλης εποχής, που αποπνέει ο χώρος με τα θεόρατα καζάνια (αεριοφυλάκια), τις καμινάδες και τους φούρνους «συνωμοτεί» ευλαβικά στο να καθιερωθεί ως «εργοστάσιο» προστασίας και παραγωγής της τέχνης.

Οι άλλοτε δεξαμενές (αεροφυλάκια), αποθήκες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, καπνοδόχοι, φούρνοι κ.λπ έχουν μεταβληθεί σ' ένα καλλιτεχνικό "δέσιμο" στους σκοπούς της νέας παρουσίασης και παραγωγής τέχνης στο χώρο. Σήμερα στις εγκαταστάσεις της "Τεχνόπολις" περιλαμβάνονται αίθριοι και κλειστοί έκθεσιακοί χώροι, χώροι συνεδρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και παρουσιάσεων, μουσικής, χορού, θεάτρου, φωτοφραφίας, ζωγραφικής, κόμικς, αγιογραφίας και κάθε καλλιτεχνικής εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα, οι εγκαταστάσεις της Τεχνόπολης περιλαμβάνουν 7 κτίρια και 2 προαύλιους χώρους. Με τη βιομηχανική αισθητική και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που αποπνέουν αλλά και τις απεριόριστες δυνατότητές τους, οι χώροι απαντούν σε κάθε απαίτηση και προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Στα φυσικά πλεονεκτήματα των χώρων έρχονται να προστεθούν ο άρτιος οπτικοακουστικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, όπως επίσης η άψογη εξυπηρέτηση από το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

 

Παροχές χώρου
Service Icon Wi - Fi
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Διοργάνωση εκδήλωσης
Service Icon Διαμόρφωση χώρου κατά παραγγελία
Service Icon Επαγγελματικός ασύρματος οπτικοακουστικός εξοπλισμός
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Εξέδρα
Service Icon Σκηνή
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Δραστηριότητες ενίσχυσης ομάδας
Service Icon Video Wall
Service Icon Φιλικό για ΑΜΕΑ
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Τοποθεσία
Τεχνόπολις
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Εταιρικό Event
Συνέδριο
Σεμινάριο
Πάρτι
Meeting
Art Events
Συναυλία
Δεξίωση
0-50
50-100
100-200
200-500
500+
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.