Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

The HUB Events

Το κτίριο του The HUB Events στο οποίο για αρκετές δεκαετίες λειτουργούσε το εργοστάσιο της Palco, αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα βιομηχανικής αρχιτεκτονικής των περασμένων δεκαετιών σε μια περιοχή της Αθήνας που αναπτύσσεται και διαμορφώνεται σε σύγχρονο πολιτιστικό κέντρο.

Πρόκειται για ένα μεγάλο βιομηχανικό χώρο, ο οποίος χάρη στην ευέλικτη υποδομή του μπορεί να φιλοξενήσει πλήθος εκδηλώσεων, αφού ο πολυσυλλεκτικός χαρακτήρας του εξασφαλίζει την ιδανική φιλοξενία για κάθε είδους δραστηριότητα. Οι εσωτερικοί του χώροι έχουν διαστάσεις που κυμαίνονται από 80 μέχρι 1500 τ.μ. με άρτια τεχνολογική υποδομή, ώστε να καλύπτουν και να εξασφαλίζουν πλήρως τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης.

Η δημιουργική ομάδα του The HUB Events, με πολυετή πείρα στη διοργάνωση εκδηλώσεων, έχει φιλοξενήσει στους ιδιαίτερους χώρους της εκατοντάδες επιτυχημένες εκδηλώσεις, από τις οποίες έχουν περάσει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και έχουν φιλοξενηθεί δράσεις από τις σημαντικότερες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ ταυτόχρονα έχει διοργανώσει πλήθος επιτυχημένων και πολύπλευρων εκδηλώσεων, τόσο στους χώρους της όσο και εκτός.

Παροχές χώρου
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Laptop
Service Icon Video Wall
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Δραστηριότητες Ενίσχυσης Ομάδας
Service Icon Εξέδρα
Service Icon Επαγγελματικός Ασύρματος Οπτικοακουστικός Εξοπλισμός
Service Icon Καρέκλες Συνεδρίων
Service Icon Κονσόλα με Ασύρματα Μικρόφωνα και Ηχεία Χειρός
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Service Icon Σκηνή
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
The HUB Events
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Εταιρικό Event
Πάρτι
Συναυλία
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.