Βιολογικός Αμπελώνας Καρολίνα

capacity 30 - 400 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Ο Βιολογικός Αμπελώνας Καρολίνα

Ο Βιολογικός Αμπελώνας Καρολίνα, βρίσκεται στην κορυφή ενός κατάφυτου καταπράσινου λόφου, μεταξύ Μαρκόπουλου και Πόρτο Ράφτη. Φωλιασμένος μέσα σε σ’ ένα βιολογικό αμπελώνα και ελαιώνα συνολικής έκτασης 22 στρεμμάτων, ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων καθώς και άλλες κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Αφήνοντας το αυτοκίνητο σε φυλασσόμενη ιδιόκτητη τοποθεσία 4 στρεμμάτων, οι καλεσμένοι διασχίζουν τον καταπράσινο κήπο που φτάνει στην γραφική πέτρινη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Εκεί, σε μια πλατεία κάτω από αιωνόβια πεύκα θα αντικρίσουν την κρήνη με το τρεχούμενο νερό κι ένα πέτρινο θεατράκι, εικόνες που παραπέμπουν σε σκηνικό γραφικού χωριού. Ένα λαξευτό σιντριβάνι, μια παλιά αγροτική ξύλινη άμαξα και πολλά συλλεκτικά αγροτικά αντικείμενα δημιουργούν ένα μοναδικό υπαίθριο μουσείο.

Ακριβώς δίπλα η μοντέρνας αρχιτεκτονικής βίλα παραχωρείται για τη φιλοξενία του ζευγαριού, ενώ υπάρχει η ίδια δυνατότητα για φίλους και συγγενείς σε ιδιαίτερα δωμάτια του ίδιου κτήματος. Λόγω της ιδιαίτερης αισθητικής της, έχει επιλεχθεί κατά καιρούς και για παραγωγές γνωστών τηλεοπτικών σειρών.

Το κατάλυμα περιβάλλεται από έναν υπαίθριο χώρο δεξίωσης, χωρητικότητας 450 καθήμενων ατόμων, με πισίνα 25 μέτρων και γκαζόν. Επίσης, διατίθεται και στεγασμένος χώρος δεξιώσεων που προσφέρει κάλυψη σε περίπτωση βροχής και μπορεί να φιλοξενήσει έως 250 καλεσμένους. Τα γευστικά μενού επιμελείται αποκλειστικά η εταιρεία catering Ζαχαράκης.  Επιπλέον, η άψογη ηχητική εγκατάσταση και η συνολική τεχνική υποδομή εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια για τους παρευρισκόμενους στο event σας.

Τέλος, για τους μικρούς μας φίλους, ο εξωτερικός παιδότοπος επιτρέπει την ασφαλή απασχόλησή τους καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Πισίνα
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Βιολογικός Αμπελώνας Καρολίνα
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Ευεξία
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Σεμινάριο
Συναυλία
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.