Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Περιτριγυρισμένο από τρία γραφικά εκκλησάκια και διαμορφωμένο, όπως εσείς θα επιλέξετε για ένα σημαντικό γεγονός, το YPANEMA Seaside Restaurant- Bar υπόσχεται μια εκδήλωση, όπως ακριβώς αξίζει σε εσάς ή και στο παιδί σας. Σαν να είστε σε νησί αλλά και συνάμα τόσο κοντά στην Αθήνα, απολαύστε την κάθε στιγμή και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με την κομψότητα και την άρτια οργάνωση της πιο σημαντικής ημέρας της ζωής σας.

To YPANEMA Seaside Restaurant-Bar δεν αποτελεί μόνο μια ιδιαίτερη πρόταση για την κοινωνική σας εκδήλωση αλλά εξιδικεύεται και στην οργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων διαθέτωντας ένα επιτελείο επιλεγμένων συνεργατών που φροντίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για τη δημιουργία μιας απόλυτα επιτυχημένης εκδήλωσης σε κάθε περίπτωση.
Από μια συνάντηση ή γεύμα εργασίας σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με το μενού που εσείς θα συνθέσετε έως μια εορταστική εκδήλωση, gala dinners και προγράμματα team building, ότι κι αν επιλέξετε στο μαγευτικό σκηνικό του YPANEMA Seaside Restaurant - Bar, θα στεφθεί σίγουρα με επιτυχία.

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon Διοργάνωση εκδήλωσης
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Τραπεζάκια ποτού, τραπεζάκια καφέ & σκαμπό
Service Icon Δραστηριότητες ενίσχυσης ομάδας
Service Icon Φωτογράφιση / Κινηματογράφηση
Service Icon Χώρος στάθμευσης
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Wi - Fi
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Ypanema
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Εταιρικό Event
Γάμος
Σεμινάριο
Πάρτι
Βάπτιση
Art Events
Δεξίωση
0-50
50-100
100-200
200-500
500+
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.