Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Μαντζάρου 3: Αναβαθμίστε τις Εταιρικές Εκδηλώσεις, τις Επιχειρηματικές Συναντήσεις ή τις Ιδιωτικές Συγκεντρώσεις

Οι τρεις διαφορετικοί χώροι της Μαντζάρου 3 προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες, προσεκτικά προσαρμοσμένες για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης.

Βεράντα

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία στον ανοιχτό χώρο της βεράντας. Με χωρητικότητα έως 60 καλεσμένους, αυτή η πολυτελής όαση είναι ιδανική για ένα επίσημο δείπνο, αξέχαστα πάρτι και υπαίθριες εκδηλώσεις. Φωλιασμένη στην καρδιά της Αθήνας, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις.

Πρώτος Όροφος

Ανακαλύψτε έναν αρμονικό συνδυασμό απλότητας και κομψότητας στον πρώτο όροφο. Ο χώρος είναι προσεκτικά σχεδιασμένος για ιδιωτικές συγκεντρώσεις έως 20 καλεσμένων, παρέχοντας ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον που εξασφαλίζει ότι κάθε εκδήλωση είναι μοναδική και αξέχαστη. Κάθε λεπτομέρεια έχει μελετηθεί για να προσαρμόζεται στο ιδιαίτερο στυλ και τις προτιμήσεις της εκδήλωσής σας.

Η Μεγάλη Αίθουσα (Ισόγειο)

Η ευελιξία και η μεγαλοπρέπεια χαρακτηρίζουν τη Μεγάλη Αίθουσα του ισογείου. Με χωρητικότητα έως 80 καλεσμένους, αυτός ο υπέροχος χώρος αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματικά δείπνα, εταιρικές εκδηλώσεις και επίσημες περιστάσεις. Με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την ευέλικτη διαρρύθμισή του, προσφέρει ένα διακεκριμένο περιβάλλον που ενισχύει τη σημασία και τον αντίκτυπο κάθε εκδήλωσης.

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Μαντζάρου 3
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Meeting
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.