Φ Space

capacity 10 - 130 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Το Φ Space

Το Φ Space είναι ένας αρμονικός πολυμορφικός χώρος, αναπλάθεται στα Χανιά της Κρήτης.

Το Φ παίρνει σάρκα και οστά από μια ιδέα που γεννήθηκε μέσα από την τάση της εποχής μας για συσπείρωση και συστέγαση με σκοπό την εδραίωση και βιωσιμότητα της επαγγελματικής μας ταυτότητας και στέγης.

Εν συνέχεια γεννήθηκε μια επιμέρους ιδέα μέσα από την συνειδητοποίηση ότι ο Άνθρωπος στις ημέρες μας έχει προγραμματιστεί να δουλεύει και όχι να εργάζεται κάνοντας συνεχώς έκπτωση στο ευ ζην του. Καθώς ο χρόνος όλο και φαντάζει “λιγότερος και όχι αρκετός” για να χωρέσει δραστηριότητες μέσα στην μέρα μας, που μας προσφέρουν ευημερία με αποτέλεσμα ο Άνθρωπος να χάνει την ισορροπία του, την απόλαυση και το νόημα της ζωής του και να μπαίνει σε διαδικασίες να αναζητά την λύση και την ικανοποίηση σε εξωτερικά σημεία αναφοράς με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεται από το κέντρο του & τον αυτοσκοπό του.

Καλούμαστε όλοι να βρούμε τον χρόνο και τον χώρο για εμάς και για ότι θέλουμε και αγαπάμε στην ζωή μας αλλιώς ποιος είναι ο σκοπός & λόγος της ύπαρξης μας;

Ας αναλάβουμε με συνείδηση την ευθύνη της ζωής μας και ας προχωρήσουμε!!!

Το όραμα μας

Να πλάσουμε χώρο και χρόνο που να μας χωράει όλους και όλα, στο εδώ και τώρα!

Να κατασκευάσουμε την πραγματικότητα μας και το περιβάλλον μας έτσι όπως εμείς το επιθυμούμε, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα εργαζόμαστε απολαυστικά σε ένα κλίμα ομαδικό συνεργατικό και αλληλέγγυο.

Όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη με κοινό όραμα το ευ ζην του Ανθρώπου θα εργαζόμαστε συμπληρωματικά και ολιστικά για τις ανθρώπινες επιθυμίες και ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου όπου χρειάζεται απλά να εν θυμηθεί το αυτονόητο δικαίωμα του για ευ ζην.

Ο Χώρος Φ Space

Ο Χώρος είναι Πολυμορφικός και οι Σάλες μετά - μορφώνονται σαν σκηνές από Θέατρο ανάλογα με το στυλ που αρμόζει και επιλέγεται στο κάθε Project . Τα έπιπλα είναι έξυπνα, πολυμορφικά, με ουδέτερο και φυσικό χαρακτήρα, και εξυπηρετούν τις περισσότερες απαιτήσεις ενός εγχειρήματος. Ο σχεδιασμός και η ροή του χώρου εμπνέει την διεξαγωγή οποιουδήποτε εγχειρήματος, συνεδρίων, φεστιβάλ, σεμιναρίων, εργαστηριών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, gatherings, parties , θεατρικών παραστάσεων και μουσικών συναντήσεων.

Παροχές χώρου
Service Icon Laptop
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Δραστηριότητες Ενίσχυσης Ομάδας
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Τοποθεσία
Φ Space
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Εταιρικό Event
Ευεξία
Πάρτι
Σεμινάριο
Συναυλία
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.