Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

SOLID Veranda Acropolis: Μοναδικές εκδηλώσεις με θέα την Ακρόπολη

Αγγίξτε τον ουρανό από το Veranda Acropolis της SOLID. Καλώς ήρθατε σε ένα εμβληματικό roof garden με ανοιγόμενη οροφή, στην καρδιά της Αθήνας. Εδώ οι εταιρικές εκδηλώσεις αποκτούν έναν εντελώς καινούργιο χαρακτήρα, συνδυάζοντας τις επαγγελματικές δραστηριότητες με ένα στοιχείο casual κομψότητας. Η «βεράντα» μας είναι ένας ευέλικτος εσωτερικός χώρος που παρέχει και τη δυνατότητα ανοιγόμενης οροφής για τους πιο ζεστούς μήνες. Μπείτε σε έναν κόσμο όπου κάθε εκδήλωση έχει ως φόντο το μαγευτικό σκηνικό της Ακρόπολης, και όπου γαστρονομικές απολαύσεις  συνδυάζονται με σοφιστικέ χαλαρότητα.

Εμπνεύστε τους συναδέλφους σας και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με μία εκδήλωση που αποτελεί μέρος του αθηναϊκού ορίζοντα. Η βεράντα μας προσφέρει την ιδανική τοποθεσία για να δημιουργήσετε αξέχαστες εμπειρίες που ξεφεύγουν από τους κανόνες των εταιρικών εκδηλώσεων. Με χαλαρή ατμόσφαιρα και κομψούς εσωτερικούς χώρους εμπνευσμένους από τη ζωντάνια της Αθήνας, είμαστε εδώ για να κάνουμε την εκδήλωσή σας να μοιάζει περισσότερο με συγκέντρωση φίλων παρά με επίσημη περίσταση.

Φανταστείτε τον εαυτό σας σε μία εντυπωσιακή αστική ταράτσα, με πλήρη υποστήριξη από τη SOLID κι ένα απολαυστικό μενού εμπνευσμένο από τα νησιά, τις πεδιάδες και τα βουνά της Ελλάδας. Ο χώρος διαθέτει επίσης πτυσσόμενη οροφή, επιτρέποντας ευελιξία ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Είτε πρόκειται για μία απλή συνάντηση εκτός γραφείου, για μία team-building δραστηριότητα, για μία εκδήλωση networking, ή για μία εκδήλωση για τον εορτασμό μίας επιτυχίας σας, η βεράντα μας προσφέρει το τέλειο σκηνικό για να απογειώσει τις εταιρικές σας συγκεντρώσεις. Ελάτε μαζί μας για να κάνουμε την επόμενη εκδήλωσή σας αξέχαστη.

 

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon Flip Charts
Service Icon Laptop
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Δραστηριότητες Ενίσχυσης Ομάδας
Service Icon Επαγγελματική WebCam για Κάλυψη Zoom/Teams Meetings
Service Icon Καρέκλες Συνεδρίων
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Υπηρεσίες Παραγωγής - Live Streaming για Zoom/Teams Meetings
Service Icon Φωτογράφιση / Κινηματογράφηση
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
SOLID Veranda
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Εταιρικό Event
Ευεξία
Πάρτι
Σεμινάριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.