ΔΟΝ Σαλόνι Τεχνών

Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Εταιρικές και Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις στο ΔΟΝ Σαλόνι Τεχνών

Το ΔΟΝ Σαλόνι Τεχνών στο Παλαιό Φάληρο φιλοξενεί δραστηριότητες πολιτιστικού χαρακτήρα και διατίθεται σε φορείς και ιδιώτες για τη διοργάνωση εκπαιδευτικών ή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, όπως: Μικρά φεστιβάλ, μικρές θεατρικές παραστάσεις, μικρά μουσικά σύνολα, κινηματογραφικές βραδιές, εικαστικές εκθέσεις, αναγνώσεις και παρουσιάσεις βιβλίων, διαδραστικά παιχνίδια. Επίσης, ο χώρος είναι κατάλληλος για casting, τηλεοπτικές, διαφημιστικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενεί έως 49 καθήμενους και την ευελιξία  πολλαπλών διατάξεων (set-ups), ο χώρος διαμορφώνεται ανάλογα με το περιεχόμενο και τις ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσης. Επιπλέον, διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνική και οπτικό-ακουστική υποστήριξη. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία έμπειρων συνεργατών, το ΔΟΝ προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όσους έχουν την χαρά να φιλοξενηθούν στον χώρο του.

Ο Χώρος

Το συνολικό εμβαδόν του ΔΟΝ Σαλόνι Τεχνών είναι 90 τ.μ., τα οποία 40 τ.μ.  καταλαμβάνει η εντυπωσιακή κεντρική του αίθουσα, εμπνευσμένη από το Αστικό Φιλολογικό Σαλόνι του μεσοπολέμου. Στα βασικά χαρακτηριστικά του χώρου είναι το πάσο με το μπαρ και η χαμηλή, μετακινούμενη θεατρική σκηνή 4x2. Η αίθουσα διαθέτει αναλόγιο, κλασικό όρθιο πιάνο και τραπεζοκαθίσματα βιεννέζικου τύπου. Ο φωτισμός εσωτερικού χώρου είναι επαγγελματικός και διαθέτει μεγάλα καμαρωτά παράθυρα με κουρτίνες για πλήρη συσκότιση.

O Κήπος

Ο μεγάλος, πυκνόφυτος κήπος του ΔΟΝ αποτελεί μια μικρή όαση πρασίνου μέσα στην πόλη και είναι ιδανικός για να να φιλοξενήσει ένα μεγάλο εύρος εκδηλώσεων. Η έκταση του είναι 350 τ.μ., και είναι διαμορφωμένος σε διαφορετικά επίπεδα προσφέροντας στους επισκέπτες ένα εκπληκτικό σκηνικό από δέντρα, εσωτερικά λίθινα μονοπάτια, ένα ξύλινο δεντρόσπιτο, αίθριο με πέργκολα και ημιυπαίθριο φουαγιέ. Είναι ιδανικός για τη διοργάνωση cocktail party, αλλά επίσης και ο κατάλληλος χώρος για coffee-breaks, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν με ασφάλεια να χαλαρώσουν και να επικοινωνήσουν. Ο κήπος μπορεί να φιλοξενήσει έως 70 άτομα σε διάταξη cocktail.

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Concierge
Service Icon Flip Charts
Service Icon Video Wall
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Γραμματειακή Yποστήριξη
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Καρέκλες Συνεδρίων
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Service Icon Σκηνή
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Υπηρεσίες Παραγωγής - Live Streaming για Zoom/Teams Meetings
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Φωτογράφιση / Κινηματογράφηση
Τοποθεσία
ΔΟΝ Σαλόνι Τεχνών
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Ευεξία
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Σεμινάριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.