Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Εκδηλώσεις στο κτίριο Amalias 36

Το κτίριο Amalias 36 είναι ένα από τα ομορφότερα και ιστορικότερα κτίρια της Αθήνας παραδοσιακά γνωστό και ως Μέγαρο Λυκιαρδόπουλου. Βρίσκεται στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας 36, απέναντι από το πάρκο του Ζαππείου και πολύ κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, μια ανάσα από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και την πλατεία του Συντάγματος.

Τρεις αίθουσες/όροφοι, Ισόγειο, Πρώτος όροφος και Δεύτερος όροφος, ανακαινισμένοι με ιδιαίτερη προσοχή και διατήρηση της ταυτότητας του κτιρίου, διατίθενται και μπορούν να φιλοξενήσουν κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις προσφέροντας την αίσθηση και τη ζεστασιά της παλιάς αριστοκρατικής Αθηναϊκής κατοικίας. Είναι χώροι επιβλητικοί, ψηλοτάβανοι, άνετοι, με εκλεπτυσμένη διακόσμηση η οποία συμπληρώνεται με έπιπλα των παλαιών κατοίκων του κτιρίου καθώς και με vintage αυθεντικές αφίσες από την τεράστια συλλογή μας.

Οι αίθουσές δίνουν την επιλογή και την ευελιξία να διαμορφωθούν με βάση τα ζητούμενα και τις ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσης. Δεν υπάρχουν μόνιμα εγκατεστημένοι εξοπλισμοί οι οποίοι να περιορίζουν τη διαμόρφωση του χώρου ή τη φαντασία σας.

 

Οι Χώροι 

Ισόγειο

Το ισόγειο του κτιρίου Amalias 36 είναι ένας χώρος τεσσάρων δωματίων, με εσωτερικό χώρο κουζίνας-μπαρ, ο οποίος προσφέρεται για να φιλοξενήσει διαφόρων ειδών εκδηλώσεις. Παράλληλα είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος εκθεσιακός χώρος που διαθέτει επαγγελματικό φωτισμό και σύστημα ανάρτησης έργων τέχνης. Ο εσωτερικός διάκοσμος του ισογείου συνδυάζει τη διαχρονική πολυτέλεια του κλασικού με την απλότητα του μοντέρνου.

Χαρακτηριστικά Ισογείου

Εμβαδόν: 120m², Ύψος Αίθουσας: 3.30m, Μέγιστη Χωρητικότητα: 180 άτομα

1ος όροφος

Όλο το μεγαλείο της αρχιτεκτονικής του κτηρίου μπορεί να αντιληφθεί κανείς με την είσοδό του στον 1ο όροφο. 240 m² μοιράζονται σε μία μεγάλη κεντρική αίθουσα και πέντε επιπλέον δωμάτια τα οποία μπορούν να απομονωθούν και να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης. Διαθέτει παλαιά φωτιστικά και πολυελαίους, εντοιχισμένες ξύλινες ντουλάπες, περίτεχνες εσωτερικές πόρτες με χειροποίητα διακοσμητικά τζάμια. Επίσης παρέχει εκθεσιακό φωτισμό, σύστημα ανάρτησης έργων τέχνης και επιπλέον βοηθητικό χώρο.

Χαρακτηριστικά 1ου ορόφου

Εμβαδόν: 240m², Ύψος Αίθουσας: 3.90m, Μέγιστη Χωρητικότητα: 250 άτομα

2ος όροφος

Ο 2ος όροφος του κτιρίου Amalias 36 μπορεί να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα. Είναι μια αίθουσα open plan μεγάλης χωρητικότητας, με ιδιαίτερη διαρρύθμιση, η οποία καταφέρνει να συνδυάσει τους άνετους χώρους με την πολυτέλεια και τη ζεστασιά μιας κατοικίας. Προσφέρει υπέροχη θέα στο πάρκο του Ζαππείου, στους Στύλους του Ολυμπίου Διός και στην ανατολική πλευρά της Ακρόπολης. Διαθέτει επιπλέον βοηθητικό χώρο 60μ2, παρέχοντας τη δυνατότητα πραγματοποίησης εκδηλώσεων με μεγάλο αριθμό καλεσμένων.

Χαρακτηριστικά 2ου ορόφου

Εμβαδόν: 260m2, Ύψος Αίθουσας: 3.90m, Μέγιστη Χωρητικότητα: 300 άτομα

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Εξέδρα
Service Icon Καρέκλες Συνεδρίων
Service Icon Κονσόλα με Ασύρματα Μικρόφωνα και Ηχεία Χειρός
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Τοποθεσία
Amalias 36
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Συναυλία
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.