Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Το Κτήμα Casa 28

Το κτήμα γάμου και βάπτισης Casa 28 αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας.

Σε μια καταπράσινη έκταση πλαισιωμέμη από φοίνικες, εντυπωσιακά πολύχρωμα λουλούδια και άλλα πανύψηλα δέντρα διαφόρων ποικιλιών, δημιουργήσαμε έναν επίγειο παράδεισο, ιδανικό για τη δεξίωση του γάμου σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας.

Το φυσικό περιβάλλον σε συνδυασμό με τα με γήινα υλικά όπως η πέτρα και το εντυπωσιακό σιντριβάνι στη μέση, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική και ταυτόχρονα παραμυθένια για τις δικές σας, μοναδικές, στιγμές.

 

Ο Χώρος

Το κτήμα Casa 28 εκτείνεται σε δυο επίπεδα. Στο πρώτο, βρίσκεται το εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης την ώρα που εσείς θα επιλέξετε. Στο ίδιο επίπεδο, σε εδικά διαμορφωμένο χώρο, οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν ένα welcome drink πριν περάσουν στο κύριο χώρο της δεξίωσης.

Στο δεύτερο επίπεδο, βρίσκεται ο εξωτερικός χώρος δεξιώσεων που πραγματοποιούνται τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και η κλειστή αίθουσα δεξιώσεων για τις  χειμερινές εκδηλώσεις. Ο χώρος είναι φιλικός και εύκολα προσβάσιμος για ΑΜΕΑ.

Στον εξωτερικό αυτό χώρο τα τραπέζια της δεξίωσης είναι διατεταγμένα περιμετρικά της ειδικά διαμορφωμένης ξύλινης πίστας χορού και εκτείνονται έως το συντριβάνι. Ο χώρος της πίστας αποτελεί ένα μοναδικό σκηνικό με μια φυσική πέργκολα στολισμένη με γιρλάντες από λαμπάκια φωτισμού που σηματοδοτούν από μόνα τους στιγμές χαράς και γιορτής.

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Πισίνα
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Casa 28
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.