Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Το Κτήμα 28

Το Κτήμα 28 βρίσκεται στα βόρεια προάστεια της Αττικής και είναι από τα πλέον αξιόπιστα κτήματα για να πραγματοποιήσετε έναν ονειρεμένο γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας. Ο χώρος του κτήματος από μόνος του αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Η πλούσια βλάστηση των κήπων σε συνδυασμό με την επένδυση πέτρας και την πισίνα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική.

Ο Χώρος

Σε απόσταση αναπνοής από τους υπέροχους κήπους και την πισίνα του κτήματος, η πολυτελής αίθουσα δεξιώσεων δίνει ακόμα και στις χειμερινές εκδηλώσεις μια ονειρική διάσταση, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων!

Στις πλούσιες εγκαταστάσεις του κτήματος προστίθεται το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται εντός του χώρου, αλλά σε ανεξάρτητο όμως σημείο, καθώς και η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που προσφέρει καταπληκτικά μενού, με εξαιρετικές γεύσεις που μαγειρεύονται λίγο πριν αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσής σας.

Συνολικά, το Κτήμα 28 σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών, από την οργάνωση εκδηλώσεων, τις υπηρεσίες catering, τον περιβάλλοντα χώρο και τον εξοπλισμό (bar, stand, καναπέδες, σαλόνια κήπου) μέχρι τη διασκέδαση των καλεσμένων σας. Είτε, λοιπόν, πρόκειται για θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο, wedding party, γάμος και βάφτιση, το Κτήμα 28 σας προτείνει λύσεις και προτάσεις που εγγυώνται την επιτυχία κάθε event.

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Πισίνα
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Κτήμα 28
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.