Κτήμα Αειθαλές

Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

To Κτήμα Αειθαλές

To Κτήμα Αειθαλές διαθέτει ένα μοναδικό, εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον με μαγευτική θέα, ιδανικό για τη δεξίωση γάμου, βάπτισης και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Ένα κτήμα ευρύχωρο με μοναδική αισθητική και μοντέρνα αρχιτεκτονική, με εκπληκτική θέα στο βουνό, καθώς και με εντυπωσιακό βραχόκηπο.

Το πετρόχτιστο εκκλησάκι του κτήματος, o Eυαγγελισμός της Θεοτόκου, δίνει μια ιδιαίτερα όμορφη και μαγική ατμόσφαιρα στο μυστήριο που θα τελεστεί εκεί.

Κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε τη δεξίωση του γάμου σας. Πώς θα θέλατε να είναι η κάθε λεπτομέρεια; Φανταστείτε τη διακόσμηση, το προσωπικό που θα περιποιηθεί τους καλεσμένους σας και εσάς, τη μουσική, τους χώρους, τη διάθεση όλων όσοι βρίσκονται εκεί, δίπλα σας, σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Στο Κτήμα Αειθαλές θα βρείτε μια ομάδα ανθρώπων που ξέρουν καλά τη δουλειά τους και την αγαπούν. Έχουμε διαμορφώσει έναν υπέροχο, λειτουργικό και φινετσάτο χώρο, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει τη δεξίωση του γάμου σας.

Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι θα καθίσουμε παρέα, θα σας ακούσουμε και θα σας κάνουμε προτάσεις ώστε να διοργανώσουμε για εσάς την δεξίωση γάμου που ονειρεύεστε.

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διανυκτέρευση
Service Icon Εξέδρα
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Σκηνή
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Κτήμα Αειθαλές
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Ευεξία
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Σεμινάριο
Συναυλία
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.