Κτήμα Filoxenia

Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

To Κτήμα Filoxenia

To Κτήμα Filoxenia πρεσβεύει και υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αρχαίο θεσμό της «φιλοξενίας» όπως αυτός έχει αφομοιωθεί και τηρηθεί πιστά απο τον λαό μας παρά το πέρασμα χιλιάδων ετών.

Η έμπειρη ομάδα του κτήματος Filoxenia θα σας προτείνει πολλές ιδέες και λύσεις για μία εντυπωσιακή εκδήλωση και θα εκπληρώσει κάθε σας επιθυμία με υπευθυνότητα και συνέπεια, με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.


Μενού

Στο άριστα οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο του κτήματος που βρίσκεται στο Καπανδρίτι, λίγα χιλιόμετρα εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, προσφέρονται πολλές επιλογες μενού για κάθε κοινωνική, επαγγελματική και ιδιωτική εκδήλωση.

Η επιλογή άριστης ποιότητας πρώτων υλών και φρέσκων λαχανικών από ελεγμένους προμηθευτές διασφαλίζει το τέλειο γαστρονομικό αποτέλεσμα. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη γευστική δοκιμή σας και να επιλέξετε είτε ένα από τα έτοιμα προτεινόμενα μενού ή να συνδυάσετε μια από τις δημιουργικές ιδέες του σεφ, που αποτελούν εγγύηση για την γευστική επιτυχία της εκδήλωσής σας.


Υπηρεσίες
& Εγκαταστάσεις

Για κάθε ξεχωριστή στιγμή σας η έμπειρη ομάδα του κτήματος Filoxenia είναι έτοιμη να φροντίσει και να συμβάλει στην υλοποίηση  οποιασδήποτε κοινωνικής ή εταιρικής εκδήλωσης.

Οι πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις, ο σχεδιασμός, το άψογο service, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, τη συνεργασία με επαγγελματίες djs, τους κλειστούς χώρους και τα πυροτεχνήματα, εξασφαλίζουν την εκπλήρωση της ονειρεμένης εκδήλωσή σας.

Το κτήμα είναι προσβάσιμο σε Άτομα με Αναπηρία, διαθέτει στεγασμένο χώρο 300 ατόμων με πίστα χορού καθώς και εσωτερικό parking για ασφαλή διασκέδαση.

Στο κτήμα Filoxenia προτεραιότητα αποτελούν:

  • η όμορφη ατμόσφαιρα
  • τα νόστιμα εδέσματα
  • τα χαρούμενα πρόσωπα
  • η διασκέδαση
Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Laptop
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Καρέκλες Συνεδρίων
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Κτήμα Filoxenia
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Meeting
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Ευεξία
Πάρτι
Σεμινάριο
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.