Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Εταιρικές και Κοινωνικές Εκδηλώσεις στο Mentererum

Στο Mentererum  eίμαστε περήφανοι για κάθε εκδήλωση που φιλοξενούμε, από την πιο απλή μέχρι και την πιο απαιτητική. Ο πανέμορφος χώρος, η οπτικοακουστική κάλυψη, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η ευέλικτη διαρρύθμιση και οι ολοκληρωμένες παροχές, συνθέτουν τον ιδανικό χώρο για κάθε εταιρική εκδήλωση, από μικρές ιδιωτικές συναντήσεις μέχρι μεγάλα press events.

Δεξίωση Γάμου

Ο μοναδικός χώρος μας είναι διαθέσιμος όλο τον χρόνο με ιδιαίτερο στυλ και διαφορετικό ύφος κάθε εποχή. Οι καιρικές συνθήκες δε θα σταθούν ποτέ εμπόδιο στην επιτυχία της δεξίωσής σας, ενώ η θετική μας ενέργεια σε συνδυασμό με το μαγευτικό περιβάλλον θα ενισχύσουν τις όμορφες στιγμές δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες για εσάς και όλους του καλεσμένους σας. Υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας 500 ατόμων σε όρθιο cocktail – party και 150 ατόμων σε καθιστό δείπνο.

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Ο χώρος μας αλλάζει ύφος για να σας φιλοξενήσει, όπως έχετε φανταστεί. Για παράδειγμα, μια παρουσίαση ή ένα workshop μπορεί να γίνει σε έδρες και σε πάγκους έργασίας όπως θα γινόταν σε άλλες αίθουσες εκδηλώσεων ή μπορεί να φιλοξενηθεί στο αναπαυτικό και ζεστό σαλόνι μας.

Πάρτυ

Στο Mentererum διοργανώνουμε αξέχαστα πάρτυ προσαρμοσμένα στα δικά σας γούστα. Το τέλειο πάρτυ δεν εξαρτάται μόνο από τους καλεσμένους και τον υπέροχο χώρο αλλά και από άλλους παράγοντες όπως η μουσική, ο φωτισμός το αλκοόλ και άλλα. Η ομάδα μας έχει τεράστια εμπειρία και θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για το πάρτυ σας. Ό,τι και αν έχετε στο μυαλό σας για το πάρτυ σας, θέλουμε να ακούσουμε τις ιδέες σας και να σας γνωρίσουμε.

Δεξίωση Βάπτισης

Ο εσωτερικός μας χώρος, σε συνδυασμό με τον περικλειόμενο κήπο, μπορούν να φιλοξενήσουν μοναδικές βαπτίσεις οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Κοντά μας βρίσκονται πολλές γραφικές και όμορφες εκκλησίες κατάλληλες για το μυστήριο της βάπτισης.

Παροχές

Ο χώρος του Mentererum είναι πλήρως εξοπλισμένος για να καλύπτει τις βασικές ανάγκες για την ηχητική κάλυψη των περισσότερων εκδηλώσεων που φιλοξενεί. Τα ηχεία έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν ανεξάρτητα σε όλους τους χώρους και τον κήπο του Mentererum. Για μουσική κάλυψη (DJ) και πρόσθετο ηχητικό εξοπλισμό, έχουμε αποκλειστικό συνεργάτη την εταιρία Party Mobile Services, την πιο καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο, που διασφαλίζει την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Η βασική κάλυψη του χώρου περιλαμβάνει δύο οθόνες High Definition 55 ιντσών, μία οθόνη High Definition 65 ιντσών και δύο σύχρονους projectors. Όλες οι οθόνες και ο projector έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή συλλογικά. Μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις για πρόσθετη οπτική κάλυψη, όπως ULTRA HD projector, πρόσθετες ασύρματες έξυπνες οθόνες και άλλα.

Η βασική κάλυψη φωτισμού περιλαμβάνει led οροφής σε όλους τους χώρους ομαδοποιημένα και συνδεδεμένα σε ντίμερ, προβολείς και φώτα κήπου και διακοσμητικά σποτάκια επίσης συνδεδεμένα σε ντίμερ.Για την ανάγκη της εκδήλωσής σας, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε επιπρόσθετο φωτισμό, ειδικά φωτορρυθμικά, δισκομπάλες και ασύρματα φωτιστικά εναλλαγής χρωμάτων.

Προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν την ανάγκη κάθε εκδήλωσης. Με πολλές και ευέλικτες επιλογές για coffee break, open bar, cocktail bar, finger food, buffet, menu, executive catering και άλλα. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορέσει με τη βοήθεια των συνεργατών μας να ρυθμίσει τις επιλογές ποτού και φαγητού όπως εκείνος επιθυμεί.

Επίσης, προσφέρουμε λύσεις για τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της κάθε εκδήλωσης όπως επίσης και για τη χρήση photobooth ή άλλων υπηρεσιών.

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Concierge
Service Icon Flip Charts
Service Icon Laptop
Service Icon Video Wall
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Δραστηριότητες Ενίσχυσης Ομάδας
Service Icon Επαγγελματικός Ασύρματος Οπτικοακουστικός Εξοπλισμός
Service Icon Καρέκλες Συνεδρίων
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Κονσόλα με Ασύρματα Μικρόφωνα και Ηχεία Χειρός
Service Icon Οθόνη Προβολής 3Χ4
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Φύλαξη Αποσκευών
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Mentererum
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Ευεξία
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Σεμινάριο
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.