Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Ένας χώρος εκδηλώσεων στην καρδιά της Αθήνας.

Το MoMix βρίσκεται στην οδό Βουτάδων στον Κεραμεικό, στην ιστορική διαδρομή από το Καλλιμάρμαρο, την Ακρόπολη, το Θησείο έως την Τεχνόπολη. Το όνομά του προέρχεται από τις έννοιες Molecular Mixology. Στο MoMix η μοριακή επιστήμη συναντά το Bartending/ Mixology με σκοπό τη δημιουργία μιας πρωτόγνωρης γευστικής εμπειρίας.

Από το πρωί, σύμφωνα πάντα με τον καινοτόμο χαρακτήρα, με καφέ, brunch, γλυκό, lunch & dinner, early & after office drinks και με τα αγαπημένα cocktails δημιουργείται ένα μοντέρνο all-day bar, ιδανικό για όλες τις κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις όπως εορταστικά event, ιδιωτικά πάρτι, επαγγελματικά meeting και team-bonding.

Ο σχεδιασμός του νέου MoMix πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας τις νέες συνθήκες και δεδομένα που διαμορφώθηκαν από την πανδημία του COVID-19.

Ο εσωτερικός χώρος αερίζεται επαρκώς και ο αέρας ανανεώνεται μέσω, τόσο της ανοιγόμενης τζαμαρίας στην όψη του καταστήματος όσο και της ανοιγόμενης 20 τ.μ. ηλιοροφής.

Όλες οι επιφάνειες των Bar από την πλευρά των καταναλωτών είναι κατασκευασμένες από plexiglass με σκοπό την καταπολέμηση μικροβίων. Εξωτερικοί χώροι είναι διαθέσιμοι τόσο στον ισόγειο χώρο (90 τ.μ.) όσο και στη ταράτσα (120 τ.μ.).

Στον εξωτερικός χώρος που λειτουργεί ως μεικτός τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις.

 

Demo Molecular Mixology Experience

Mια ξεχωριστή εμπειρία που αποτελεί βασικό πυλώνα του MoMix στον τομέα των corporate events. Εκατοντάδες στελέχη σημαντικών επιχειρήσεων (από Ελλάδα και εξωτερικό) έχουν ζήσει την εμπειρία και εχουν μοιραστεί μαζί μας τον ενθουσιασμό τους!

Μια Team building δραστηριότητα με εφαρμογές μοριακής αναμειγνυολογίας από το MoMix. Οι συμμετεχοντες θα χωριστούν σε ομάδες και με τη βοήθειά τους οι bartenders θα δημιουργήσουν μια συνολική Molecular Mixology εμπειρία. Είναι πολύ εντυπωσιακό μια και η φωτιά και ο καπνός του ξηρού πάγου έρχεται να απογειώση μια πρωτόγνωρη προσέγγιση της κουζίνας του μέλλοντος.

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Δραστηριότητες Ενίσχυσης Ομάδας
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Παγκάκια & Καναπέδες
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
MoMix
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Σεμινάριο
Συναυλία
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.