Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη

Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Εταιρικές εκδηλώσεις και Δεξιώσεις στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη

Το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις του φιλότεχνου κοινού του. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με τη λειτουργικότητα, οι χώροι του ΜΚΗΛ αποτελούν το ιδανικό  περιβάλλον για  τη φιλοξενία κάθε είδους εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Η Αίθουσα Υποδοχής και το Αίθριο στο ισόγειο υποδέχονται  ευχάριστα τον επισκέπτη στο Μουσείο Κοσμήματος. Χώροι άνετοι, πολυτελείς και ευέλικτοι, προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες κάθε εκδήλωσης και μπορούν να λειτουργήσουν μαζί ή ξεχωριστά όλες τις εποχές του χρόνου. Προσφέρονται ως χώροι συγκέντρωσης και προσφοράς coffee breaks πριν από συνέδρια ή εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτόνομα, για ελαφρά γεύματα ή cocktails. Στον χώρο του ισογείου οι καλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το Πωλητήριο του ΜΚΗΛ, να γνωρίσουν το Πρότυπο Εργαστήριο Κοσμήματος και να θαυμάσουν τη συλλογή μικρογλυπτών του Ηλία Λαλαούνη Αγριολούλουδα της Ελληνικής Φύσης.

Ο Εκθεσιακός Χώρος Περιοδικών Εκθέσεων αποτελεί ένα χώρο απαράμιλλης αισθητικής και προσφέρεται για ειδικές εκδηλώσεις. Συνδυάζοντας την ποιοτική ατμόσφαιρα με τη λειτουργικότητα, μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα ή και παράλληλα με την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων. Η αίθουσα αποτελεί ιδανική επιλογή για καθιστό γεύμα ή cocktail.

Η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων προσφέρει πολλές δυνατότητες για τη διοργάνωση κάθε είδους εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων. Ως αυτόνομος χώρος, η αίθουσα αποτελεί ιδανική επιλογή για: διοργάνωση συνεδρίων, εταιρικές συναντήσεις, συνεντεύξεις τύπου, παρουσιάσεις βιβλίων και εκπαίδευση προσωπικού καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονα οπτικοαουστικά συστήματα. Με μία μικρή μετατροπή μπορεί εναλλακτικά να φιλοξενήσει κοινωνικές εκδηλώσεις, cocktails ή και καθιστό δείπνο.

Το Δώμα στον τρίτο όροφο, αποτελεί μία έκπληξη για τους επισκέπτες του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη όλες τις εποχές του χρόνου. Τον χειμώνα, προσφέρει  θαλπωρή και ζεστασιά και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για μικρές φιλικές συγκεντρώσεις. Την άνοιξη και τους καλοκαιρινούς μήνες, η ευρύχωρη βεράντα με μοναδική πανοραμική θέα τον Παρθενώνα και τον λόφο του Φιλοπάππου, δημιουργεί ένα ειδυλλιακό σκηνικό για κάθε είδους εκδήλωση.

Παροχές χώρου
Service Icon Laptop
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Εξέδρα
Service Icon Επαγγελματικός Ασύρματος Οπτικοακουστικός Εξοπλισμός
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Meeting
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.