Παιδικό Μουσείο

Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Το Παιδικό Μουσείο

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο ιδρύθηκε το 1987 και είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο κοινωφελούς χαρακτήρα με εκπαιδευτικό και πολιτιστικό σκοπό. Είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού και δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων επιστημόνων με πρωτοβουλία της Σοφίας Ρωκ -Μελά.

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο είναι μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείου (ICOM- www.istomediahost.gr/icom), του Ευρωπαϊκού Δικτύου Παιδικών Μουσείων Hands On! International και του Δικτύου Μουσείων της Πόλης των Αθηνών. 

Το " Παιδικό Μουσείο-Πολιτισμικός Οργανισμός Δήμου Αθηναίων" με τη συνεργασία του σωματείου "Ελληνικό Παιδικό Μουσείο" υπάρχει για να βοηθά τα παιδιά να καταλάβουν και να χαρούν τον κόσμο στον οποίο ζουν.

Είναι μία από τις πρώτες μουσειακές εμπειρίες των παιδιών όπου τους παρέχεται ένα περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις δυνατότητές τους.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων, γονείς και εκπαιδευτικούς, και σε οποιονδήποτε πρωτομαθαίνει και ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του παιδιού και πιστεύει ότι η μάθηση υποστηρίζεται από τα πραγματικά αντικείμενα, τις χειροπιαστές εμπειρίες και φυσικά το παιχνίδι.

Ένα πάρτι στο χώρο του Μουσείου δεν μπορεί παρά να μείνει αξέχαστο.

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Βρεφικές Κούνιες
Service Icon Σκηνή
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Παιδικό Μουσείο
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Παιδικά πάρτι
Πάρτι
Συναυλία
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.