Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ)

Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ)

Οι κεντρικές κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) βρίσκονται στο Μικρολίμανο, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Είναι ένα νεοκλασσικό κτίριο, ιδιόκτητο, τριώροφο, με πέντε αίθουσες πλέον της γραμματείας του Ομίλου στο ισόγειο.

Στον πρώτο όροφο βρίσκεται το μπαρ και η βιβλιοθήκη. Πίσω από το μπαρ υπάρχει οργανωμένη κουζίνα. Στο μπαρ μπορούν να φιλοξενηθούν πάρτι ή πρωινά (breakfast / brunch) μέχρι 50 ατόμων. Το μπαρ διαθέτει ηχητική εγκατάσταση για μουσική. Στη βιβλιοθήκη υπάρχει μεγάλο τραπέζι συσκέψεων και καρέκλες και μεγάλες τηλεοράσεις LCD με DVD player.

Στο δεύτερο όροφο βρίσκεται η αίθουσα εκπαιδεύσεως και η αίθουσα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για εκπαίδευση είτε για εστίαση. Η αίθουσα εκπαιδεύσεως, διαθέτει τηλεοράσεις, LCD projector, overhead projector, υπολογιστές και μικροφωνική εγκατάσταση. Η δεύτερη αίθουσα του ορόφου διαθέτει τραπέζια – καρέκλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως θρανία για εκπαίδευση ή για συνεστιάσεις των 50 ατόμων.

Στον τρίτο όροφο βρίσκεται η αίθουσα Αιγαίου, όπου διεξάγονται οι δεξιώσεις του Ομίλου καθώς διαθέτει χώρο για ενδιαίτηση μέχρι 200 ατόμων, μικροφωνική εγκατάσταση και μεγάλη οθόνη προβολής projector.

Ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος διαθέτουν βεράντες.

Οι χώροι είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ, αλλά χωρίς ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες.

Υπάρχει ευρύχωρος ανελκυστήρας προς όλους τους ορόφους και βοηθητικός ανελκυστήρας για εξυπηρέτηση προσωπικού.

Ο Όμιλος διαθέτει μεγάλη εμπειρία διοργανώσεως corporate events. Ο ΠΟΙΑΘ έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν πολλές ημερίδες (κυρίως ναυτιλιακών εταιριών), σεμινάρια και επιδείξεις, εκπαιδευτικούς κύκλους και παρουσιάσεις.

Επίσης, λόγω της ιδιαίτερης διακριτικότητας και της ασφάλειας που προσφέρει, έχει αποτελέσει ιδανική επιλογή για εμπιστευτικές συναντήσεις «κεκλεισμένων των θυρών».

 

Παροχές χώρου
Service Icon Catering
Service Icon Video Wall
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ)
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Meeting
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.