Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Η Αίθουσα Regina 28

Η Regina 28 είναι μια ζεστή, ατμοσφαιρική αίθουσα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές για μια επιτυχημένη εκδήλωση. Ο χώρος αποτελεί εξαιρετική επιλογή για μικρότερης κλίμακας συγκεντρώσεις όπως πάρτι, αρραβώνες, εταιρικές εκδηλώσεις ή ακόμα και γαμήλιες δεξιώσεις και βαπτίσεις σε στενότερο κύκλο. Η Regina έχει χωρητικότητα έως και 100 ατόμων για δείπνο ή 250 σε διάταξη κοκτέιλ. Η αίθουσα διατηρεί οργανωμένο μπαρ για το ποτό καλωσορίσματος αλλά και για χρήση καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού και διαθέτει σύγχρονα συστήματα ήχου και φωτισμού, καθώς και οργανωμένη θέση για τον DJ, ο οποίος μπορεί να καλύψει την εκδήλωσή σας με τη μουσική της επιλογής σας.

Ο ιδιωτικός κήπος του Regina είναι ιδανικός χώρος για να να παίξουν με ασφάλεια οι μικροί μας επισκέπτες.  Τέλος, σε κοντινή απόσταση απο την αίθουσα βρίσκεται το ξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου όπου μπορεί να τελεστεί οποιοδήποτε μυστήριο, αποφεύγοντας έτσι τις περιττές μετακινήσεις.

Παροχές χώρου
Service Icon Banquet tables & school tables
Service Icon Catering
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Διαμόρφωση Χώρου Κατά Παραγγελία
Service Icon Διοργάνωση Εκδήλωσης
Service Icon Κλιματισμός
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Regina 28
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Βάπτιση
Γάμος
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Σεμινάριο
Συνέδριο
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.