-ισμός

capacity 5 - 200 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Χώρος Τέχνης Γκαλερί -ισμός

Σε ένα γραφικό και προσεγμένο κτίσμα «της παλιάς Αθήνας», σε μια εξαιρετική θέση προβολής, στη γωνία της πολυσύχναστης οδού Τριπτολέμου με την πιο «ήσυχη» οδό Ευπατρίδων, βρίσκεται ο νέος Χώρος Τέχνης-Γκαλερί, –ισμός.

Ο -ισμός αποτελείται από ένα σύμπλεγμα δύο ψηλοτάβανων χώρων (χώρος Άλφα & χώρος Βήτα), οι οποίοι επικοινωνούν μεταξύ τους με μια εσωτερική αυλή, και διατίθενται προς ενοικίαση τόσο αυτόνομα, όσο και ως σύνολο.

Η διαμόρφωση των εγκαταστάσεών του σχεδιάστηκε ώστε να μπορεί να υποστηρίξει, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο, ποικίλων ειδών καλλιτεχνικές και μη εκδηλώσεις.  Κάθε χώρος (50 τ.μ. έκαστος) είναι ανεξάρτητος, πλήρως διαμορφωμένος και διαθέτει μόνιμο εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα, ο χώρος Άλφα, πιο μοντέρνος και αυτόνομος, είναι άρτια εξοπλισμένος τεχνολογικά, διαθέτοντας ψηφιακά συστήματα παρουσίασης.  Ο χώρος Βήτα χαρακτηρίζεται ως πιο «παραδοσιακός» και κοινωνικός χώρος, διαθέτει τρία κενά, λευκά δωμάτια με επαγγελματικό φωτισμό, προκειμένου να ανταποκρίνεται άριστα σε κάθε είδους βασική ανάγκη μιας εικαστικής έκθεσης.

H αυλή (70 τ.μ.) που ενώνει τους δύο χώρους, αποτελεί το ιδανικό εξωτερικό περιβάλλον για ένα ευχάριστο «διάλειμμα» για συζητήσεις, κάπνισμα, κ.α., ενώ βάσει των εκάστοτε αναγκών, μπορεί να διατεθεί εξίσου προς χρήση.  Ειδικά διαμορφωμένη με φυτά, τραπεζοκαθίσματα, ειδικές κατασκευές αλλά και βιβλία, και με τη συντροφιά απαλής μουσικής, συνιστά ένα καλαίσθητο περιβάλλον σύγχρονης αισθητικής, σε μια αρμονική «επαναπροσέγγιση» της τυπικής εσωτερικής αθηναϊκής αυλής!

Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του –ισμού μπορούν να φιλοξενηθούν εκδηλώσεις, ως εξής:

Χώρος Άλφα

παρουσιάσεις - έως 40 άτομα
σεμινάρια - έως 40 άτομα / με τη χρήση γραφείων έως 20 άτομα
workshops - έως 40 άτομα / με τη χρήση γραφείων έως 20 άτομα
θεματικά πάρτυ - έως 100 άτομα συνδυαστικά με τη χρήση της αυλής

Χώρος Βήτα

εικαστικές εκθέσεις
σεμινάρια - έως 40 άτομα / με τη χρήση γραφείων έως 20 άτομα
θεματικά πάρτυ - έως 100 άτομα συνδυαστικά με τη χρήση της αυλής

Ο –ισμός στο σύνολό του (χώροι Άλφα+Βήτα και η αυλή) μπορεί να φιλοξενήσει έως 200 άτομα,  ενώ η παραπάνω λίστα είναι ενδεικτική και όχι περιοριστική, καθώς κατόπιν ειδικής συμφωνίας διατίθεται και η χρήση του χώρου της αυλής, οι χώροι ανα-διαμορφώνονται καταλλήλως κ.ο.κ.

Στις εγκαταστάσεις του -ισμού υπάρχει πάγια αποθηκευμένος διαθέσιμος εξοπλισμός, προκειμένου να καλύπτονται άμεσα οι βασικές και όχι μόνο ανάγκες των φιλοξενούμενων εκδηλώσεων.  Από γραφεία έως σουηδικού design έπιπλα,  flip charts, ειδικά επίπεδα για επιπλέον επιφάνειες, αλλά και επιπλέον τεχνικά μέσα υποστήριξης των παρουσιάσεων.  Ο –ισμός μπορεί να προσφέρει tailor-made λύσεις για κάθε περίσταση.

Επιλέγοντας τον –ισμό, κάνετε την προσιτή επιλογή μιας ολοκληρωμένης πρότασης, ιδιαίτερης αισθητικής, με τη μοναδικότητα μιας γεύσης από παλιά Αθήνα!

Παροχές χώρου
Service Icon Flip Charts
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
-ισμός
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.