Το Τρένο στο Ρουφ

capacity 25 - 500 άτομα
Περιγραφή
Παροχές χώρου
Τοποθεσία

Ο Εναλλακτικός Πολυχώρος Το Τρένο στο Ρουφ

Επιβιβαστείτε στα πιο πολυταξιδεμένα και ζεστά βαγόνια-αντίκες του γνωστού καλλιτεχνικού συρμού το Τρένο στο Ρουφ, για ένα ταξίδι γεύσης και πολιτισμού. Οργανώστε την ιδιωτική η εταιρική εκδήλωσή σας στον μοναδικό χώρο του Τρένου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε ευφάνταστες ιδέες.

Μουσικό Βαγόνι
Το κόσμημα της Αμαξοστοιχίας, με αξία ιστορική και αισθητική, κατασκευής 1924, γνωστό και ως «το Ελληνικό Βαγόνι», ήταν τμήμα του μυθικού τρένου Orient Express. Στο σπάνιο, μουσειακό αυτό wagon restaurant, που έχει ανακαινιστεί, διατηρώντας όλα τα παλαιά στοιχεία του, που ζωντανεύουν την ατμόσφαιρα και το ύφος της θρυλικής αυτής εποχής, λειτουργεί η μουσική σκηνή του Τρένου.

Στο μαγικό ντεκόρ του ιστορικού αυτού οχήματος, 33 μόνο θεατές έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία: πρωτότυπες μουσικές παραστάσεις με ποτό και φαγητό, εικαστικές performances και θεματικά δείπνα.

Wagon Bar
Tο Wagon – Bar είναι ένα παλιό, ξύλινο, φορτηγό βαγόνι, που στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο μετέφερε «ίππους 8 και άνδρες 20». Τώρα λειτουργεί ως bar μέχρι αργά τη νύχτα με μουσική, DJs, ποτό και ελαφρύ φαγητό. Συχνά φιλοξενεί και site-specific performances. Στο ατμοσφαιρικό και ζεστό αυτό βαγόνι με το χαμηλό φωτισμό και το ιδιαίτερο ντεκόρ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους, να συναντήσουν τους καλλιτέχνες των παραστάσεων και να οργανώσουν τα πάρτυ τους. Τους θερινούς μήνες το βαγόνι μεταφέρεται στο υπαίθριο Bar της «Αποβάθρας».

Wagon Restaurant
Tο Wagon Restaurant είναι μία αναπαλαιωμένη προπολεμική εστιάμαξα, που λειτουργεί ως εστιατόριο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο στην αυθεντική ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής ή και να παρακολουθήσουν στον ίδιο χώρο, ανάλογα με τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της κάθε περιόδου, εικαστικές εγκαταστάσεις, ζωντανή μουσική, εκθέσεις φωτογραφίας και άλλα πρωτότυπα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Θεατρικό Βαγόνι
Το Θεατρικό Βαγόνι είναι μία ανακατασκευασμένη ιταλική επιβατάμαξα του 1950 διαμορφωμένη σε μία κομψή, πλήρως εξοπλισμένη, θεατρική σκηνή, όπου παρουσιάζονται θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, διαλέξεις κ.α. Διαθέτει μηχανισμό προσομοίωσης κίνησης του τρένου, κάτι που προσδίδει ακόμη πιο ρεαλιστική αίσθηση στα "θεατρικά σας ταξίδια".

New Wagon
Το New Wagon είναι το νεότερο βαγόνι της Αμαξοστοιχίας. Διαθέτει 12 κουπέ, στα οποία πραγματοποιούνται κάθε άνοιξη το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών, εικαστικές performances και το Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού το Φθινόπωρο.

Αποβάθρα
Μόλις 10΄ με τα πόδια από το πολύβουο Γκάζι ανακαλύψτε την «Αποβάθρα», το υπαίθριο καλλιτεχνικό στέκι της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ, στις ράγες του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ και απολαύστε εξωτικά cocktails, νόστιμα πιάτα, ψαγμένα ακούσματα από τον DJ, εκθέσεις, video προβολές, stand up comedy, performances και αναπάντεχα μουσικά live.

Δραπετεύστε στο πιο δροσερό και ατμοσφαιρικό σκηνικό της πόλης με θέα τον αττικό ουρανό και τα φωτισμένα βαγόνια της μοναδικής Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου.

Σε περίπτωση ξαφνικής βροχής ή αέρα, ομπρέλες, θερμάστρες και κουβερτούλες είναι στη διάθεσή σας για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τον ανοιχτό, φιλόξενο και καλλιτεχνικό χώρο της «Αποβάθρας» μέχρι... να μπει ο χειμώνας!

Παροχές χώρου
Service Icon CD/DVD Player & DJ set
Service Icon Wi-Fi
Service Icon Τραπεζάκια Ποτού, Τραπεζάκια Καφέ & Σκαμπό
Service Icon Τυπική Οπτικοακουστική Υποστήριξη
Service Icon Φιλικό για ΑμεΑ
Service Icon Χώρος Στάθμευσης
Τοποθεσία
Αυτή η εγκατάσταση χαρακτηρίζεται επίσης με:
Το Τρένο στο Ρουφ
Πρωί
Βράδυ
Ολοήμερο
Art Events
Δεξίωση
Εταιρικό Event
Πάρτι
Συναυλία
Συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία.